Avrupa 112 Günü Kutlaniyor

Avrupa 112 Günü Nedeniyle Karaman 112 Acil Çagri Merkezi Müdürlügü personeli Vali Murat Koca`yi makaminda ziyaret etti.

Avrupa 112 Günü Kutlaniyor

Valilik Makaminda gerçeklesen ziyarete; 112 Acil Çagri Merkezi Müdürü Muhammed Yunus Tas ile çalisanlari ve UMKE personeli katildi.
Valilik Makaminda gerçeklesen ziyarette, 112 Acil Çagri Merkezi Müdürü Muhammed Yunus Tas, Çagri Merkezinin kurulusu ve bugüne kadar gelisimiyle ilgili olarak Vali Koca’ya bilgiler verdi. Bilgilendirmenin devaminda; “Tek Acil Çagri Numarasi” olusturma çalismalari kapsaminda 10 pilot ilden biri olan Karaman’da 2013 yilinda hizmete hazir hale getirilen 112 Acil Çagri Merkezi, vatandasin birden çok numara yerine tek bir numarayi ögrenmesini ve olay yerine en kisa sürede ulasmayi hedefliyor. Vatandaslarimizin modern dünyanin hizmet standartlarina uygun acil yardim hizmetlerinden yararlanabilmesini saglamak amaciyla Içisleri Bakanliginin Koordinatörlügü ve Valiligimiz sorumlulugunda kurumlara hizli, kolay ve etkin ulasimi saglamak amaciyla 112 Tek Acil Çagri Numarasi Projesi hizmete sunulmustur. 112 Acil Çagri numarasinin farkindaligini artirmak için 11 Subat günü “Avrupa 112 Günü” olarak kutlanmaya basladigini ifade etti.
Vali Murat Koca ise 11 Subat Avrupa 112 Günü nedeniyle gerçeklesen ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade ettigi konusmasinda; kurulusundan günümüze önemli bir görev üstlenen 112 Acil Çagri Merkezine; vatandaslarimiza daha kaliteli ve daha etkili hizmet verilmesinin önemli oldugunu belirterek, 112 Acil Merkezi Müdürü Muhammed Yunus Tas ve çalisanlarinin gününü tebrik etti.
Ziyaret hatira fotografi çekilmesi ile sona erdi
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284