Aybastı, Erenkavak Ve Alaçatı Köylerinin Sorunları Yerinde İncelendi

İl Genel Meclisi Başkanı Âdem Kapar, İl Genel Meclisi Üyeleri Osman Aydın ve Mehmet Yakarşimşek ve İl Özel İdaresi birim müdürleri ile birlikte cuma namazını Aybastı Köy'ünde kıldı.

Aybastı, Erenkavak Ve Alaçatı Köylerinin Sorunları Yerinde İncelendi

Cuma Namazı öncesinde köylülerimizle mevcut içme suyu sorunu ile arazi yolları sorununu görüşen Kapar ve beraberindeki yetkililer, yerinde incelemelerde bulunarak sorunların çözümü için gerekli çaba ve özenin gösterileceğini belirtti.

Namaz sonrasında Tabanlı Mahallesine geçerek orada da köylülerin sorunlarını birinci ağızdan dinleyen Kapar ve beraberindeki yetkililer, inceleme ve görüş alışverişinin ardından İl Genel Meclisi Üyeleri ile birlikte Erenkavak Köyü'nü ziyaret ederek, oraya yeni yaptırılan Prefabrik Köy Konağı yeri ile ilgili istişarelerde bulundular.

Sonrasında Alaçatı Köyü'ne giderek köylülerin son günlerde devamlı şikâyette bulundukları Alaçatı Demiryolu Üst Geçidi ile ilgili yol şikâyetlerini Muhtar İbrahim Kara ile yerinde inceleyen Kapar ve beraberindeki yetkililer, incelemelerin ardından köyden ayrıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284