Ayranci, Gelecege Sporla Bakan Bir Nesil Yetistiriyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü’nün Ayranci ilçesinde baslatmis oldugu güres spor okulu gençlerden ilgi görüyor.

Ayranci, Gelecege Sporla Bakan Bir Nesil Yetistiriyor

Bir ata sporu olan güres, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik’in sporu tabana yayma çalismalari kapsaminda Karaman’in ilçelerinde de yerini almaya basladi. Yaklasik 5 aydir Karaman’in Ayranci ilçesinde güres antrenörü Sabri Sahin tarafinda verilen kurslarla egitim gören ögrenciler gelecegin güresçileri olma yönünde hizla ilerliyor. Haftanin yaklasik her günü Pazartesi, Sali, Persembe, Cuma ve cumartesi günleri 15.00-18.00 saatleri arasi farkli yas kategorilerinde egitim alan ögrenciler, kendilerini çok sicak ve samimi bir ortamda bulduklarini, burada müthis bir disiplin, saygi ve kültür havasi bulundugunu belirterek, güvenli bir yerde böyle güzel bir egitim aldiklarindan dolayi mutlu olduklarini ifade ettiler.
“ Yetenekli Sporculari Türk Sporuna Kazandirmak Istiyoruz”
Yillarca güres camiasinin içerisinde yer alan ve güres sporu ile ugrasan Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik konu ile ilgili yaptigi açiklamada,” Karaman’da sporu tabana yaymak ve yetenekli sporculari Türk sporuna kazandirmak için çalismalarimiza ara vermeden devam ediyoruz. Bu çalismalarimizi sadece il bazina degil, Karaman’in içerisinde yer alan tüm bölgelerimize yaymak istiyoruz. Konu ile ilgili çalismalarimiz ciddi bir sekilde devam etmektedir. Amacimiz bu bölgelerde ismi duyulmamis çocuklarimizin fiziki gelisimlerini tamamlayip, antrenörlerimiz ve imkânlarimiz nezaretinde Türk sporuna basarili güresçiler yetistirmektir. Insallah bu amaç ve hedefler dogrultusunda Karaman’da güres dalinda iyi bir alt yapi kurmayi hedefliyoruz” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284