Ayranci Kaymakami Erat: “Köylünün Isini Yapmak Için Kimse Maddi Talepte Bulunamaz. Bulunan Karsisinda Beni Bulur”

Ayranci Kaymakami Erkan Isa Erat, vatandasin isini yapmak için devletin memurunun maddi talepte bulunmaya hakki olmadigini, böyle bir talepte bulunanin da karsisinda kendisini bulacagini söyledi.

Ayranci Kaymakami Erat: “Köylünün Isini Yapmak Için Kimse Maddi Talepte Bulunamaz. Bulunan Karsisinda Beni Bulur”

Ayranci Kaymakami Erkan Isa Erat, köylerin sorunlarini yerinde tespit etmek için baslattigi “Devlet Vatandasin Ayagina Gidiyor” gezilerine devam ediyor.
Geçen hafta sirasiyla Kavaközü, Akpinar ve Melikli köylerini gezen Kaymakam Erat ve beraberindeki daire müdürleri Muhtarlik, Okul, Saglik Evi ve Camide incelemeler yapilarak sorunlar tespit edildi, çözümü için ilgili daire müdürlerine talimat verildi. Hasta ve yaslilar da ziyaret edilerek sorunlari dinlendi.
Vatandaslarin da katildigi toplantida konusan Kaymakam Erkan Isa Erat, “Devlet olarak, Kaymakamlik olarak tüm daire müdürlerim ile sorunlarinizi dinlemek ve çözümünü birlikte bulmak amaci ile buradayiz. Atatürk’ün “Türkiye’nin gerçek sahibi ve efendisi, hakiki üretici olan köylüdür. O halde, herkesten daha çok refah, mutluluk ve servete hak kazanmis olan köylüdür” sözüyle de ifade ettigi gibi, günümüz tüketim toplumu içerisinde gerçek üreticilersiniz sizlerin mutluluk ve refahi ülkemizin mutluluk ve refahidir kalkinmasidir. Ayrica resmi is ve islemlerinizde sizin islerinizi yapmak için devletimiz tarafindan görevlendirilen ve karsiliginda maasini alan memurum, müdürüm sizden maddi olarak herhangi bir sey talep ederse öncelikle bana gelmenizi istiyorum. Bu kesinlikle muhbirlik degildir bir vatandaslik görevidir” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284