Ayranci Kaymakamligi Köy Denetimlerini Degerlendirdi

Ayranci Kaymakamligi tarafindan 21 Ocak-26 Subat tarihlerinde ilçeye bagli köylerin sorunlarinin yerinde tespiti amaciyla yapilan gezilerin sonuçlari degerlendirildi.

Ayranci Kaymakamligi Köy Denetimlerini Degerlendirdi

Ayranci Halk Egitim Merkezi Konferans Salonunda yapilan toplantiya Kaymakam Erkan Isa Erat, Jandarma Komutani Muhammet Ali Aktas, Köylere Hizmet Götürme Birligi Müdürü Sercan Özkan, Yazi Isleri Müdürü Süheyla Çelebi, Milli Egitim Müdürü Abdullah Mamas, Ilçe Müftüsü Emin Yüksek, Tapu Müdürü Rukiye Ivgen, Mal Müdürü Durmus Ali Çiçek, Saglik Müdürü Anil Özcanoglu, Gida Tarim ve Hayvancilik Müdürü Serhat Erkmen, Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi Müdürü Ilhan Yetkin, Nüfus Müdürü Ismet Ökmen ve köy muhtarlari katildi.
Toplantida köylerde yapilan denetimler sonucu görülen eksiklikler ve yapilmasi gerekenler konusunda muhtarlara bilgi verildi. Toplantida ayrica kurum müdürleri ve muhtarlarin köylerde karsilasilan sorunlar ve çözüm yollari ile ilgili olarak karsilikli görüs alisverisinde bulunmalari saglandi.
Kaymakam Erkan Isa Erat köy denetimlerinde karsilasilan eksikler konusunda muhtarlarimizin daha duyarli olmasi ve belirlenen eksikliklerin biran önce giderilmesi gerektigine vurgu yapti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284