Ayrancılılar Biz De Varız Dedi!

Karaman İHH İnsani Yardım Derneğinin başlattığı İl Milli Eğitim Müdürlüğünün de desteklediği “Acil Un İhtiyacı Var!” kampanyası kapsamında Ayrancı ilçesindeki öğrencilerimiz imkânsızlıklar içinde imkân oluşturarak karınca kararınca yardım kampanyasında biz de varız dediler.

Ayrancılılar Biz De Varız Dedi!

Ayrancılı öğrenciler harçlıklarından biriktirmiş oldukları paralarla anne ve babalarını da teşvik ederek çadırkentlerdeki kardeşlerine un yardımı kampanyasına katıldılar. Toplanan yardımları banka hesabına yatırmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Bağırgan’a  teslim eden  öğrenciler, bu iyilik kervanında çadırkentlerde yaşamak zorunda kalan kardeşlerine yardım etmenin mutluluğunu yaşadılar.

Yaptıkları yardımlardan dolayı Kavaközü İlk/Orta Okulu, Ayrancı Ortaokulu, Yavuz Sultan Selim İlkokulu, Yunus Emre Anaokulu ve Ayrancı Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrenci ve velilerine bu duyarlı davranışlarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Bağırgan teşekkür etti.

Kampanyaya destek vermek isteyenler Karaman İHH İnsani Yardım Derneğinin un kampanyası için açılmış Kuveyt Türk Karaman Şubesi TR69 0020 5000 0938 7515 1000 04 numaralı hesabına bağışta bulunabilirler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284