Ayrancililar Derneginden KMÜ Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Karatas’a Ziyaret

Karaman Ayranci ve Köyleri Yardimlasma Dernegi Baskani Rafet Akdas ve dernek üyeleri Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Mehmet Karatas’i makaminda ziyaret etti.

Ayrancililar Derneginden KMÜ Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Karatas’a Ziyaret

Dinamik ve katilimci bir hizmet anlayisi ile sürekli faaliyetler düzenleyerek Ayranci ve köylerinde yasayan vatandaslarin sosyal yasam kalitesini yükseltmeyi amaç edinen dernek yeni bir çalismaya daha imza atiyor.
Dernegin Yeni Projesi ‘Karaman Belgeseli’
Dernek Baskani Rafet Akdas ve beraberindeki üyeler Prof. Dr. Mehmet Karatas’i ziyaretlerinde ‘Karaman’ konulu bir belgesel yapmak istediklerini dile getirdiler. Dernek Baskani ve üyeler, Karaman’in tarihi, kültürel, ekonomik ve sosyal yönlerini anlatan ve gerek Karaman’da gerekse gurbette yasayan Karamanli vatandaslarin ilgisini çekecek bu proje hakkinda Prof. Dr. Karatas’in fikirlerine basvurarak kendisinden destek istediler.
“Karaman taninmayi ve tanitilmayi hak ediyor”
KMÜ Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Mehmet Karatas, Dernek Baskani Rafet Akdas ve beraberindekilerin ziyaretinden duymus oldugu memnuniyeti dile getirerek, dernek bünyesinde gerçeklestirmis olduklari çalismalardan ötürü kendilerini tebrik etti.
Prof. Dr. Karatas, Karaman’in tarihine, kültürel yapisina isik tutacak bu projenin gerekliligine dikkat çekerek, “Dilerim ki bu çalisma Karaman ile ilgili yapilacak diger çalismalara da örnek teskil eder. Karaman taninmayi, tanitilmayi hak eden bir tarihe ve güzellige sahiptir. Üniversite olarak bu proje ile ilgili gerekli destegi saglamak isteriz. Sayin baskanin yönetimindeki Karaman Ayranci ve Köyleri Yardimlasma Derneginin basarilarinin devamini diliyorum.” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284