Ayşegül Yıldız: “Basın Bir Milletin Müşterek Sesidir”

CHP Karaman İl Başkanı Ayşegül Yıldız, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolasıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Ayşegül Yıldız: “Basın Bir Milletin Müşterek Sesidir”

İl Başkanı Yıldız, yayınladığı mesajında, “Toplumumuzu doğru bilgilendirmek adına karşılaşılan her türlü zorluğa göğüs gererek, özveri ile görevlerini ifa eden, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin toplumun ortak sesi olan basın çalışanları, kamuoyunun da vicdanını temsil etmektedir.

Yazılı, görsel ve işitsel medyanın yanı sıra, günümüzde yaygınlaşan internet medyası da, toplumumuza bilgi ve haber akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyon üstlenmektedir. Toplumun aydınlatılması, bilinçlendirilmesi, halkın talep ve beklentilerinin kamuoyuna iletilmesi, kentimizin tanıtılması gibi pek çok konuda önemli bir kamu görevi üstlenen yerel ve ulusal basınımız, halkımızın gözü, kulağı ve dilidir. Basın çalışanları, toplumun aydınlatılması sürecinde; farklı görüş ve düşünceleri objektif ve tarafsız yayın anlayışıyla yayınlarken, önemli ve hassas bir görevi yerine getirmiş olurlar.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak geçmişten bugüne değişmez şekilde özgür ve bağımsız basın, doğru ve gerçek haber yapan gazetecilerin yanında olmuş, gelecekte de yanında olmaya devam edecektir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Basın bir milletin müşterek sesidir” ilkesinden hareketle görevlerini büyük bir özveri, fedakârlık ve hassasiyetle devam ettiren, tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284