Azmiyle Örnek Olan Vildan Diplomasını İl Müdürü Çalışkan’dan Aldı

Fatih Anadolu Lisesinde öğrenim görerek bu yıl mezun olan 12. sınıf öğrencisi Vildan Öztürk’ün diplomasını İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan verdi.

Azmiyle Örnek Olan Vildan Diplomasını İl Müdürü Çalışkan’dan Aldı

Fatih Anadolu Lisesi Müdürü Durmuş Sayaslan ile birlikte Vildan’ı evinde ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, Vildan’ın mezuniyet sevincine ortak oldu.
Vildan Öztürk hakkında İl Müdürü Mehmet Çalışkan’a bilgiler veren Fatih Anadolu Lisesi Müdürü Durmuş Sayaslan, Vildan’ın 4 yıldır evde eğitim aldığını söyledi. Sayaslan, “Okulumuzdaki öğretmenlerimiz, evde eğitim ile Vildan’ın lise öğrenimini tamamlamasını sağladı. Öğrencimiz 4 yıl içinde onur belgeleri ve teşekkür belgeleri aldı. Vildan, hafta sonu gerçekleşecek olan Yüksek Öğretim Kurumları Sınavına girecek. Öğrencimize sınavında ve bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum” dedi.
Lise öğrenimini tamamlayarak diploma almaya hak kazanan Vildan Öztürk’ü tebrik eden İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, Vildan’ın göstermiş olduğu azimden dolayı örnek teşkil ettiğini ifade etti. Mehmet Çalışkan, “Vildan’ın göstermiş olduğu gayret ve elde ettiği başarı, her türlü zorluğun mücadele ederek aşılabileceğinin güzel bir göstergesidir. Umarım bundan sonraki hayatında lise öğreniminde olduğu gibi güzel başarılara imza atar. Vildan’ı mücadelesi, azmi ve elde ettiği başarıları sebebiyle tebrik ediyor ve kızımıza Yüksek Öğretim Kurumları Sınavında başarılar diliyorum.” diye konuştu.
Vildan’ın yüzünde tebessüm oluşturan bu anlamlı ziyaret İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan tarafından verilen hediyeler ve günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284