Azra Bisküvi’ye Tesekkür Plaketi

2013 yilinda Judo dalinda katkilarindan dolayi Azra Bisküvi ye tesekkür ziyaretinde bulunuldu.

Azra Bisküvi’ye Tesekkür Plaketi

Haziran ayinda Trabzon’da yapilan Türkiye Minikler Judo Sampiyonasina Azra Bisküvi’nin sponsorlugunda hazirlanan takim, 34 kg’da Türkiye 2.si olan Enes Uysal’in aldigi basarili sonuçla ilimizin adini en güzel sekilde Türkiye’ye duyurmasini bildi.
Sampiyona öncesi takimimiza sponsor olan ve antrenörlerimizin ve sporcularimizin ihtiyaçlari dogrultusunda her türlü destegi veren Azra Bisküvi’ye tesekkür ziyaretinde bulunan, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu, Judo Il Temsilcisi ve Milli Takim Judo Antrenörümüz Ahmet Ömre Türe ve basarili sporcumuz F. Enes Uysal, Azra Bisküvi Yönetim Kurulu Baskani Mecit Çelik’i makaminda ziyaret ederek, judo degerlerini içeren hediyeler verdiler.
Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü, Aydogdu yaptigi açiklamada, Türk sporunun gelismesinde sponsorlugun önemli bir yeri oldugunu, sponsorlar ile desteklenmis sporcularin kendilerini daha güvende hissettiklerini ve sporcumuz Enes Uysal’in buna en güzel örneklerinden biri oldugunu belitti.
Bu anlamli ziyaretin sonunda hatira fotografi çektirilerek, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu desteklerinden dolayi günün anisina Azra Bisküvi Yönetim Kurulu Baskani Mecit Çelik’e plaket vererek tesekkür etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284