Babaoglu Bir Ilke Daha Imza Atti

Ilimiz sanayisinin gelisip büyümesinde öncülük eden ve mütevazi kisiligiyle takdir toplayan, sanayiciliginin yani sira egitim ve kültüre verdigi degerle ilimize sayisiz okul kazandiran Bifa Bisküvi onursal Baskani Yilmaz Babaoglu, bu kezde Özel Egitime Muhtaç Çocuklari Koruma Dernegine babasi merhum Kel Osman Babaoglu’na ait daireyi bagisladi.

Babaoglu Bir Ilke Daha Imza Atti

Dernek binasi olarak kullanilacak dairenin açilisina Vali Murat Koca’nin yani sira çok sayida protokol üyesi katildi.
Açilis sonrasinda konusan Bifa Bisküvi Onursal Baskani Yilmaz Babaoglu, “Uzun zamandan beri takip ettigim ve çalismalarini takdir ettigim bu hayir kurumuna baba yadigari daireyi armagan ettim. Özel egitime muhtaç çocuklara büyük yardimda bulunan bu dernegin üyelerini tebrik ediyorum. Kendi zamanlarini ayirdiklari mesailerini bu gibi güzellikler tasiyan islerde harcamalari beni ziyadesiyle sevindiriyor. Bunun için hayirsever insanlarimizin bu dernege sahip çikmasini istiyor ve bekliyorum” dedi.
Vali Murat Koca’da, “Bizim disimizda da insanlar var. Devlet üzerine düseni fazlasiyla yapiyor. Fakat Yilmaz Babaoglu gibi hayirsever hemserilerimiz de yardimci oluyor. Insallah vatana millete hayirli olsun” dedi.
Daha sonra Özel Egitime Muhtaç Çocuklari Koruma Dernegi adina hazirlanan plaket Vali Murat Koca tarafindan Yilmaz Babaoglu’na takdim edildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284