Babaoglu Koleji’nin Konseri Kulaklarin Pasini Sildi

Babaoglu Koleji müzik ögretmenleri ve ögrencilerinin düzenledigi konser, Piri Reis Kültür Merkezi’nde izleyenlerin begenisine sunuldu.

Babaoglu Koleji’nin Konseri Kulaklarin Pasini Sildi

Konser ile ilgili bilgi veren Okul Müdürü Mustafa Ün:” Özel Babaoglu Ilkögretim Kurumlarinda ögrenim gören ögrencilerimiz için ögretim yilinin basinda açtigimiz Keman, Gitar ve Baglama kursuna katilanlar, yaklasik alti ay içerisinde bu enstrümanlari çalmayi ögrenerek aldiklari egitimi, basarili bir konser ile tamamladilar.
Programimizda ayrica Babaoglu Koleji Okul Korosu da sahne alarak davetlileri costurdu. Ögrencilerimiz, ögretmenlerimiz ve ailelerimizle birlikte hosça vakit geçirdik.
Programin sonunda ögrencilerimize kurs bitirme belgelerini takdim ettik. Önümüzdeki yillarda daha kapsamli hale getirecegimiz gitar, keman, baglama, almanca, satranç, jimnastik, futbol, basketbol ve voleybol kurslarimizla, ögrencilerimizin akademik basarilarinin yaninda yeteneklerini de en iyi sekilde sergilemelerini saglayacagiz.
Tüm davetlilere eglenceli bir aksam yasatip, ögrencilerimizin yeteneklerini sergilemesinde büyük pay sahibi olan egitmenlerimiz, Emine Dogan, Emre Yildirim, Hüseyin Selvi ve Hilmi Uslu’ ya tesekkür eder; tüm ögrencilerimizi ve de tebrik ederim” dedi.
Konser sonra davetlilere yapilan ikramin ardindan sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284