Babaoglu Koleji’nin Tüm Ögrencileri Fen Ve Anadolu Liselerine Yerlesti

2014 TEOG yerlestirme sonuçlari açiklandi. Yerlestirme sonuçlari ile ilgili açiklama yapan Babaoglu Koleji Müdürü Mustafa Ün:” 7 Temmuz 2014 tarihinde yerlestirme puanlari açiklanmisti. Tavan puanin 500 oldugu sinavda 55 ögrencisiyle 441,209 ortalama yapan Babaoglu Koleji, Karaman’ in zirvesinde yer almisti. 22 Agustos 2014 tarihinde açiklanan yerlestirme sonuçlariyla bütün ögrencilerini Fen ve Anadolu Liselerine yerlestirdi.

 Babaoglu Koleji’nin Tüm Ögrencileri Fen Ve Anadolu Liselerine Yerlesti

TÜM ÖGRENCILER, FEN VE ANADOLU LISELERINE YERLESTI…

Yerlestirme sonuçlarina göre, ögrencilerimizi yine Türkiye’nin ve Karaman’in en kaliteli okullarina gönderme basarisini elde ettik. Mezun olan 55 ögrencimizin 20’ si Fen Liselerine, 35’i ise Anadolu liselerine yerlesmistir. Böylece Fen Liselerine yerlestirmede ilimizdeki en yüksek oran okulumuza ait oldu. Özel Fen veya Anadolu liseleri ile meslek liseleri olmadan % 100 yerlestirme oraniyla kendimize ait olan rekorumuzu bir kez daha yinelemis olduk. Liselere giris sinavlarinin degismez adresi olan okulumuz, Karaman’ in ve Türkiye’nin zirvesindeki yerini saglamlastirmistir.

Yerlestirme sonuçlarinin ögrencilerimize ve ailelerine hayirli olmasi dilegiyle, mezun ettigimiz tüm ögrencilerimize egitim hayatlarinda basarilar temenni eder, bu büyük basarida katkisi olan herkese tesekkür ederim.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284