Her yil oldugu gibi bu yilda okullarda kitap dagitimina devam eden Babaoglu Vakfi, bu kez de Toki Anadolu Lisesi’nde okuyan ögrencilere kitap dagitiminda bulundu.
Törene Vali Murat Koca, Bifa Bisküvi Onursal Baskani Yilmaz Babaoglu, Milli Egitim Müdür Vekili Abdurrahman Kurt ve çok sayida ögrencinin katilirken törende konusan Yilmaz Babaoglu, “Bende büyük izler yaratan büyük düsünür Konfiçyüs’ün söyledigi bir söz var. Düsünmeden okumak bir seye yaramaz. Okumadan düsünmek tehlikelidir. Bu sözü uzun süre düsündüm. Bana neleri çagristiriyor, neler hissettiriyor diye. Çocuklar sizde okurken, bosa okumayin. Degerlendirin, düsünün. Okurken bir ise yaramaz duruma gelmeyin. Güçlü olmak için mutlaka kendinizi okuyarak gelistirin. Bu benim sizlere nasihatim olsun” dedi.
Daha sonra ögrencilere kitap dagitimi yapildi.
Babaoglu Vakfi’nin Egitime Katkisi Sürüyor
Ilimizde faaliyetlerini sürdüren Bifa Bisküvi kurucu Baskani Yilmaz Babaoglu’nun kurdugu ve egitim çalismalariyla adindan söz ettiren Babaoglu Vakfi’nin egitime olan katkilari devam ediyor.
YORUM EKLE
1
Üç Camide Mevlid Okutulacak
2
KMÜ’de Insan Haklari Konulu Konferans Verildi
3
Mevka’nin Adresi Degisti
4
Bir Basari Öyküsü: Yildiray Kuruçay
5
Emeklilerin Toki Basvurulari Devam Ediyor
6
Yerli Mali Haftasi Etkinligi Düzenlediler
7
Mütesebbis Heyeti Toplandi
8
“Hayallerini Sahneye Tasi” Projesi Karaman’da...
9
Kent Konseyi Dolu Dizgin
10
Karaman’da Far Avi Yapan 11 Kisiye 20 Bin Lira Para...
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK

GÜNEŞ

ÖĞLE

İKİNDİ

AKŞAM

YATSI
SAYFALARTüm Sayfalar
SIRADAKİ HABER