“Bahçeden Soframiza Elma” Konulu Panel 7 Aralik’ta

Il Gida, Tarim ve Hayvancilik Müdürlügü tarafindan elmacilik sektöründeki üreticilerin karsilastigi sorunlara çözüm bulmak ve üreticilerin daha bilinçli üretim yapmasini saglamak, elmacilikta gelisen yeni teknik ve teknolojiyi ulastirmak amaciyla “Bahçeden Soframiza Elma” konulu bir panel düzenlenecek.

“Bahçeden Soframiza Elma” Konulu Panel 7 Aralik’ta
Il Gida, Tarim ve Hayvancilik Müdürü Ismail Uluad panel ile ilgili yaptigi açiklamada “Ilimizin ekonomisi ve kalkinmasinda stratejik öneme sahip elma sektörünün sorunlarini bilimsel anlamda çözümüne yönelik yeni ufuklar açacak sekilde tartismak, ekonomik ve teknolojik yönden gelismesini saglamaya yardimci olabilmek amaciyla Il Gida, Tarim ve Hayvancilik Müdürlügümüz tarafindan “Bahçeden Soframiza Elma” konulu panel 7 Aralik Çarsamba günü saat 13.30’da Il Müdürlügümüz toplanti salonunda yapilacaktir. Panele bütün elma üreticilerimiz ve halkimiz davetlidir” dedi.
Panele konusmaci olarak Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölüm Baskani Prof. Dr. Lütfi Pirlak, Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü ögretim üyesi Doç. Dr. Nuh Poyraz, Arastirma Görevlisi Dr. Ferhan Küçükbasmaci Sabir, Il Gida Tarim ve Hayvancilik Il Müdür Yardimcisi Refik Kiraz katilacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284