Bakan Akdag`dan Sehit Polisin Yakinlarina Taziye Ziyareti

Bir dizi inceleme ve toplantiya katilmak üzere Karaman`a gelen Saglik Bakani Recep Akdag, sabah saatlerinde adliye girisinde tüfekle vurularak sehit olan polis memuru Ali Karakis`in yakinlarina taziye ziyaretinde bulundu.

Bakan Akdag`dan Sehit Polisin Yakinlarina Taziye Ziyareti

Bakan Akdag, Vali Süleyman Kahraman, Milletvekilleri Lütfi Elvan ve Mevlüt Akgün ile birlikte sabah saatlerinde Karaman Adliyesi önünde ugradigi silahli saldiri sonucu sehit olan polis memuru Ali Karakis'in polis lojmanlarindaki evine taziye ziyaretine gitti. Lojman girisinde sehit Ali Karakis'in yakinlarina bassagligi dileyen Bakan Akdag, bir süre sehit polisin yakinlariyla görüstü. Bakan Akdag ve beraberindekiler, taziye ziyaretinin ardindan Karaman programlarina devam etti.

OLAYA KARISTIGI IDDIA EDILEN BIR SAHIS YAKALANDI

Sabah saatlerinde Karaman Adliyesi önünde meydana gelen ve 1 polisin sehit olup 2 kisinin de yaralandigi olay sonrasi genis çapli sorusturma baslatti. Olay sonrasi kaçan süphelilerden birisi saklandigi evde polis tarafindan yakalanirken, olaya karistigi iddia edilen Vahit B. de jandarma tarafindan merkeze bagli Akpinar köyü kirsalinda düzenlenen operasyonla yakalandi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284