Bakan Çavusoglu Alanya’da

Disisleri Bakani Mevlüt Çavusoglu, Antalya’nin Alanya ilçesini Konya ile Karaman’a baglayan, halk arasinda ‘Ölüm yolu’ olarak bilinen Kusyuvasi yolunun tünel ve iyilestirme projesinin bastan sonra degistirildigini ve yolun tamamen asfaltlanacagini söyledi.

 Bakan Çavusoglu Alanya’da

Disisleri Bakani Mevlüt Çavusoglu, memleketi Antalya’nin Alanya ilçesinde AK Parti Ilçe teskilatini ziyaret etti. Disisleri Bakani olarak ilk kez geldigi ilçe teskilati önünde Kaymakam Erhan Özdemir, Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, AK Parti Ilçe Baskani Mustafa Berberoglu ve partililer tarafindan karsilanan Disisleri Bakani Çavusoglu, yagmur nedeniyle açik alanda yapilmasi planlanan konusmasini parti bürosunda yapti.

Alanya'nin en büyük sorunlarindan birisinin de Kusyuvasi yolu oldugunu dile getiren Disisleri Bakani Çavusoglu, “Kusyuvasi’na tünel yapiyoruz. Bitmek üzere. Bu sene yaylalara gidenler görmüstür. Bu tünel yetmez. Yukaridan Karaman sinirindan, burada Mahmutlar Mahallesi'ne kadar yolun da düzgün olmasi lazim. Ulastirma Bakanimizla bu yolun projesine baktik ve projenin bastan sona degistirilmesine karar verdik. Sicak asfaltla yapilacak bir yol için de dügmeye bastik. En kisa zamanda bu yolun yapimina da basliyoruz” dedi.
Makam ve mevkilerin insanliga, ülkemize ve bölgemize hizmet etmek için bir araç oldugunu kaydeden Çavusoglu, “bugüne kadar ilkleri yapmaya çalistik. Hayirli islere talip olduk. Bu görevin zor oldugunu, sorumluluklarimizi, bizlerden beklentilerimizi ve ne kadar çalismamiz gerektigini de biliyoruz. 14 yillik siyasi hayatimda en çok destegi kendi memleketimden gördüm. Yani Alanya ve Antalya'da gördüm. Sizleri temsil etmekten her zaman onur duydum. Alanya'nin mesafirperverligini, Antalya'nin sicakkanliligini, insana verdigi degerin ve ailemizden aldigimiz terbiyenin faydasini her görevimizde gördüm. Insallah Disisleri Bakanligi'nda da bu terbiye, anlayis ve kültürü hizmet ederken yansitmaya çalisacagim” diye konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284