Bakan Eroglu’ndan Karaman’a 2 Gölet Ve Sulama Projesi Için Jet Imza

Orman ve Su Isleri Bakani Prof. Dr. Veysel Eroglu, Karaman’da insa edilecek 2 adet gölet ve sulama insaatinin kamulastirmalarinin yapilabilmesi için gerekli olurlari jet hiziyla imzaladi.

Bakan Eroglu’ndan Karaman’a 2 Gölet Ve Sulama Projesi Için Jet Imza

Devlet Su Isleri Genel Müdürlügü (DSI) tarafindan insa edilecek Ermenek Sarivadi Göleti ve Sulamasi Insaati ile Ermenek Yukariçaglar Göleti ve Sulamasi Insaati için gerekli kamulastirma islemlerinin yapilabilmesi maksadiyla kamu yarari karari alinmasi hususunda DSI Genel Müdürlügü’nce düzenlen olurlar, Orman ve Su Isleri Bakani Prof Dr. Veysel Eroglu tarafindan imzalandi.
Prof. Dr. Veysel Eroglu, Ermenek Sarivadi Göleti ve Sulamasi Insaati ile 140 dekar, Ermenek Yukariçaglar Göleti ve Sulamasi Insaati ile de 150 dekar araziye su saglayacagini söyledi. Bu tesislerin hizmete alinmasiyla çiftçilerimizin daha çok ürün üretebileceklerini belirten Orman ve Su Isleri Bakani Prof. Dr. Veysel Eroglu, Karaman’da baraj, gölet, sulama tesisleri basta olmak üzere yatirimlara hiz kesmeden devam edeceklerini ifade etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284