Bakan Fakıbaba’dan Karaman’ın Sorunlarına Çözüm Sözü

Karaman Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Seçkin Başpınar, Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği tarafından düzenlenen istişare toplantısına katıldı.

Bakan Fakıbaba’dan Karaman’ın Sorunlarına Çözüm Sözü

Alanya’da bir otelde düzenlenen toplantıya, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Bülent Tunç, Türkiye’deki diğer Kırmızı Et Üreticileri Birlik Başkanları katıldı.

Toplantıda, başkanlardan üreticinin sorunlarını dinleyen Bakan Fakıbaba, üreticilerin sorunları hakkında istişare yaparak, bilgi alış-verişinde bulundu. Toplantıda söz alan Karaman Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Şeçkin Başpınar, Karamanlı üreticilerin sorunlarını da birebir Bakan Fakıbaba’ya aktararak sorunların çözümlerini talep etti.

Diğer yandan düzenlenen istişare toplantısında ABD’li Uzman M.Doyle Sanders Besi Sığırcılığı hakkında bir sunum yaparak, katılımcılara bilgiler verdi.

Toplantı ile ilgili açıklamada bulunan Karaman Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Seçkin Başpınar, “Yerli hayvan besi desteğinin artırılması ve yerli hayvan besi desteğinin bütçe kanunu dahiline alınması talebimizi sayın bakanımıza ilettik. Karamanlı üreticilerimizin sorunları ile ilgili olarak bakan bey ile birebir görüşme fırsatı bulduk. Sayın bakanımız bize, üreticilerimizin sorunları ile yakından ilgileneceğini ve sorunları da zamanla çözüme kavuşturacağını belirtti. Bu gelişmelerden dolayı ve sayın bakanımızın yakın ilgilerinden dolayı çok mutluluk duyduk, Sayın Bakanımıza merkez birliğimiz tarafından düzenlenen toplantıya katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ayrıca Karaman Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Seçkin Başpınar, 25 Nisan’da Karaman’da ilki gerçekleştirilecek olan “1.Besicilik Sempozyumu” içinde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’yı davet ettiklerini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284