Bakan Lütfi Elvan Anamur Heyeti Ile Görüstü

Ulastirma Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan, Karaman Ili`nin Ermenek Ilçesinde açilis ve incelemelerde bulundu. Bakan Elvan Anamur’dan kendisini ziyarete gelen Anamur Heyetini de kabul etti.

Bakan Lütfi Elvan Anamur Heyeti Ile Görüstü

Yapimi devam eden çevre yolu insaat çalismalarini inceleyerek yetkililerden bilgi alan Bakan Elvan, daha sonra Ermenek ilçe merkezinde bir süre vatandaslarla sohbet etti. Ermenek Belediyesi yeni hizmet binasinin açilisini da gerçeklestiren Bakan Lütfi Elvan, kendisini ziyaret etmek üzere ilçeye gelen Anamur Belediye Baskani Mehmet Türe, Anamur Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Ferudun Torunoglu, Anamur Esnaf ve Sanatkârlar Odasi Baskani Ahmet Çetin, Anamur Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Üyesi Hüsnü Ceren, Anamur Ticaret ve Sanayi Odasi Meclis Üyesi ve Tema Temsilcisi Durmus Deniz ile Anamur Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Göksu’yu kabul ederek görüstü.
Son derece sicak bir ortamda gerçeklesen görüsmede Anamur Heyeti, Bakan Lütfi Elvan’a Ermenek Anamur Karayolunun güzergahinin ve standartlarinin yenilenmesini, Anamur’u Kuzey Kibris Türk Cumhuriyetine baglayacak Liman çalismasinin baslatilmasini, Anamur tarimi için hayati önemde olan, kapali devre sulama sisteminin acilen devreye sokulmasini da içeren, Anamur’un ihtiyaçlarina yönelik detayli bir rapor sundular.
Bakan Lütfi Elvan, Anamur Heyeti’nin taleplerini içeren bilgileri aldiktan sonra yaptigi açiklamada; Ermenek-Anamur Karayolu’nun birinci sinif kalitede ve 12 metre olarak yapimi için taslak projenin hazir oldugunu ve öncelikli olarak yapimina baslanacagini ifade etti. Bu sayede Karaman Anamur arasindaki mesafenin 2 saate ineceginin altini çizen Bakan Lütfi Elvan, Anamur’a hizmetlerinin devam edecegini söyledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284