Bakan Yardimcisi Sever’den Mutlular Dernegine Ziyaret

Geçtigimiz hafta sonu Akdeniz Ihracatçi Birlikleri Genel Sekreterligi tarafindan düzenlenen toplantiya katilmak üzere ilimize gelen Ekonomi Bakan Yardimcisi Mustafa Sever, vali Murat Koca ve Mut Belediye Baskani Murat Orhan ile birlikte ilimizde bulunan Mutlular Dernegini ziyaret etti.

Bakan Yardimcisi Sever’den Mutlular Dernegine Ziyaret
Kendisinin de Mutlu oldugunu belirten Ekonomi Bakan Yardimcisi Mustafa Sever konusmasinda; "Karaman Mutlular Dernegimize ziyaretimiz esnasinda sunu gördüm, artik Mutlular birbirine daha siki sarilip, sahipleniyor. Eskisi gibi degil. Insanimiz dayanisma kültürünü pekistirmis, fedakârca hizmet ediyor. Bizler açisindan Mutlu hemserilerimiz için yapilan her hizmet, atilan her adim gurur vericidir. Dernegimizin çalismalarinda basarilar diliyor, Türkiye'nin her yerinde Mutlular Dernegi kurulmasini temenni ediyorum" seklinde konustu.
Mut Belediye Baskani Murat Orhan’da “Mutlu hemserilerimizin bir araya gelmesi, birlikte dayanisma içerisinde olmasi ve bunu derneklestirerek, sivil toplum hareketlerini güçlendirmesi gurur verici. Karaman'da dernek faaliyetlerimizin son derece verimli ve güzel çalismalari oluyor. Takip ediyor, mutlu oluyoruz. Karaman Mutlular Dernegi Baskani, Durmus ATAS ve yönetim kurulu ve üyelerini tebrik ediyor, çalismalarinda basarilar diliyorum” dedi.
Karaman Mutlular Dernegi Baskani Durmus Atas, dernege yapilan ziyaretlerden memnuniyet duyduklarini dile getirerek çalismalarin hizla devam edecegini birlik ve beraberlik oldugu durumlarda her sorunun üstesinden kolaylikla gelinebilecegini belirtti. Ziyaret gelen heyete ikramda bulunularak ziyaret sohbet ortaminda devam etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284