Bakanlar Kurulu Ilimizde 3 Mahalleyi Kentsel Dönüsüm Ve Gelisim Projesine Dahil Etti

Bakanlar Kurulu, Amasya Merkez, Çorum Osmancik, Gaziantep Sahinbey, Tokat Merkez ve Adana`nin Yüregir ilçelerinde bulunan bazi alanlari `riskli alan` olarak ilan etti.

Bakanlar Kurulu Ilimizde 3 Mahalleyi Kentsel Dönüsüm Ve Gelisim Projesine Dahil Etti

Bakanlar Kurulu ayrica ilimizin Hisar, Imaret ve Tahsin Ünal Mahalleleri sinirlari içinde bulunan alanlarin kentsel dönüsüm ve gelisim proje alani ilan edilmesini kararlastirdi.

Riskli alan ilani ve kentsel dönüsüm proje alani ilanlariyla ilgili Bakanlar Kurulu kararlari Resmi Gazete'de yayimlandi. Çevre ve Sehircilik Bakanligi'nin talebi üzerine Bakanlar Kurulu, Amasya'nin, Merkez Ilçesi Kirazlidere Mahallesi sinirlari içerisinde bulunan 4.2 ha alan ile Çorum'un Osmancik Ilçesi'nde bulunan, Gaziantep'in Sahinbey Ilçesi sinirlari içerisinde yer alan, Tokat'in Merkez Ilçesi Kaledibi Mevkii'nde bulunan, Adana'nin Yüregir Ilçesi Köprülü Mahallesi sinirlari içinde bulunan alanlari "riskli alan" olarak ilan etti.
Bakanlar Kurulu, Karaman'in Merkez Ilçe, Hisar, Imaret ve Tahsin Ünal Mahalleleri sinirlari içerisinde bulunan alanlarin kentsel dönüsüm ve gelisim proje alani ilan edilmesini kararlastirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284