Bakin Bu Kapiyi Bu Hale Kim Getirdi?

Bu kapiyi bu hale getiren ne hirsiz, ne de çilingir!

Bakin Bu Kapiyi Bu Hale Kim Getirdi?

TSE Kayseri Laboratuvar Müdürlügü’nün Kapi ve Pencere Sistemleri Laboratuvarinda TS EN 1628 Statik Yükleme Altinda Direncin Belirlenmesi, TS EN 1629 Hirsizliga Karsi Direnç-Dinamik Yük Altinda Direncin Belirlenmesi, TS EN 1630 Manuel Hirsizlik Girisimine Karsi Direncin Belirlenmesi testinden KAPISAN ÇELIK KAPI bu yilda basariyla geçti.
Ana Deney: Deney numunesinin direnme sinifina uygun en etkili alet veya takim seti kullanilir, ön deney esnasinda tanimlanan deney numunesinin zayif ve korumasiz alanlari hedef alinarak, yapilan girisimler deney numunesini zorlama ile açmak veya erisilebilir açiklik olusturmak için yapilmalidir. Bu husus EN 1627:2011’e uygun olarak direnme sinifi için direnme süresi ve toplam deney süresi içinde yapilmalidir.(Seçilen sinifa göre alet takimlariyla hirsizlik girisimde bulunulur)
Firma Kurucularindan Mehmet Dolasik yaptiklari ürünlerinin diger asamadaki testlere gerek kalmadan, ilk testte güven vermesi ve bunu her sene ayni neticeyle sonuçlanmasi açisindan çok mutlu olduklarini kaydetti.
Karaman'dan dünyaya açilan kapi;
Dolasik, Kapisan Çelik Kapilarini, basta Konya, Mersin, Mut, Silifke, Antalya, Alanya, Izmir gibi yerlere araliksiz kapi gönderdiklerini ifade ederken, yurt disinda; Irak, Almanya, Fransa, Arnavutluk'a ihracat yaptiklarini, su anda da Tunus'a çelik kapi göndereceklerini söyledi.
Ürünlere kadin eli de degiyor;
Dolasik, firmalarinin üretim fabrikasinda kadinlara da öncelik tanidiklarini ve birçok iste basarili isler çikardiklarini da söyledi.
Dolasik, öncelikli hedeflerinde yurt disindaki fuarlara katilarak, Afrika Kitasina, özelliklede Orta Dogu ülkelerine, Avrupa ülkelerine ihracat yapmayi planladiklarini da sözlerine ekledi. Yaklasik 30 kisinin istihdam edildigi Kapisan Çelik Kapi Fabrikasinda ayrica evlerin içerisinde kullanilan iç kapilarinin üretimi de yapilmaktadir.
FIRMA HAKKINDA!
1988 yilinda ticari hayata baslayan DOLASIK MAKINA SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI tarafindan kurulan KAPISAN ÇELIK KAPI, 1998 yilinda 300 m2lik bir alanda çelik kapi imalatina baslamis olup, su anda Karaman Organize Sanayi Bölgesinde 3000 m2 kapali 3000 m2 açik alan olmak üzere toplam 6000 m2 alanda faaliyet sürdürmektedir.
Bulundugu ekonomiyi de göz önüne alarak, toplam kalite yönetimi ilkeleri dogrultusunda hizmet vermeyi amaç edinen KAPISAN Çelik Kapi günlük 40 adet yaklasik 12.500 adet çelik kapi üretim kapasitesi ile bölgesindeki liderlik konumunu her geçen gün daha da yükseltmektedir.
Firmamiz yurt içinde göstermis oldugu basarisinin yani sira gerçeklestirdigi yurtdisi ihracat faaliyetleri ile de azmini kanitlamistir.
Kalite Politikasi
KAPISAN Çelik Kapilarimiz TSE kalite belgeli ve 2 yil garantili olmakla birlikte "Pozitif Geçme" teknigi ile monte edilmektedir. Yani yikim, kirim, harfiyat, boya, siva, rötüs isçiligi gerekirmez. Pratik bir sekilde ve kisa sürede monte edilmektedir.
DKP çelik alasimli sacdan imal edilmekte olan kapilarimiz elektrostatik toz boyama isleminden sonra 220 C'de firinlanir. Ses, toz ve dis etkenlere karsi kauçuk fitil, strafor ve izocam izolasyonu ile tecrit edilir. Kapilarimizda ayni yönlü üç pimle desteklenen üç adet yaglanabilen mentese ve tam güvenlik saglamak amaciyla bilyali barelli ve kancali kilit sistemi kullanilir. Üretimin son asamasinda kapilarimiz, kalite kontrol departmani tarafindan en ince ayrintisina kadar incelenir ve onaylanarak satisa sunulur. Ahsap modellerimizde kabartmali ve rustikli MDF üzerine ithal PVC kaplama kullanilmaktadir.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284