Balkan Üçüncüsünden Kuntoğlu’na Ziyaret

Edirne’de yapılan 19. Balkan Tekvando Şampiyonasında ilimizi temsilen katılarak 67 kiloda balkan üçüncüsü olan Necati Yeniel Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Melda Küçüker, Okul Müdürü Hasan Erkan ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nu ziyaret etti. 

Balkan Üçüncüsünden Kuntoğlu’na Ziyaret

19. Balkan Tekvando Şampiyonası’nda Türkiye´nin yanı sıra Arnavutluk, Bosna Hersek, Bulgaristan, Makedonya, Kosova, Romanya ve Sırbistan´dan 600´e yakın sporcunun mücadele ettiği ve Balkan Tekvando Birliğince (BTU) Türkiye Tekvando Federasyonu iş birliğiyle 10-12 Kasım tarihlerinde Trakya Üniversitesi 75. Yıl Spor Salonu´nda düzenlenen şampiyonaya büyük kadınlar kategorisinde katılan Necati Yeniel Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi milli sporcu Melda Küçüker, 67 kiloda bronz madalya kazanarak balkan üçüncüsü oldu.

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Melda’nın başarısından dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek, öğrencilerin sportif faaliyetlerde elde etmiş olduğu başarıların kıymetli olduğunun altını çizdi. Kuntoğlu, “Melda milli takım formasıyla ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etti. İnşallah öğrencimiz gelecekte ilimiz ve ülkemiz adına daha büyük başarılara imza atar. Bu başarıda emeği olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyaret, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nun başarılı sporcuyu ödüllendirmesi ve günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284