Baraj Gölünde Kaybolan Gencin Cansiz Bedeni Bulundu

Karaman’in Ayranci ilçesinde yüzmek için arkadaslariyla birlikte baraj gölüne giren ve bir süre sonra suda kaybolan lise ögrencisinin cansiz bedenine ulasildi.

Baraj Gölünde Kaybolan Gencin Cansiz Bedeni Bulundu

Karaman merkeze bagli Akçasehir beldesinden üç arkadasi ile birlikte Ayranci ilçesinde bulunan baraj gölüne giden 15 yasindaki Emre Karabacak, yüzmek için girdigi barajda kayboldu. Olayin duyulmasinin ardindan genci arama çalismalari baslatildi. Dün geç saatlerde baslayan arama çalismalari havanin karanlik olmasi nedeniyle yapilamadi. Gencin cesedinin biran önce bulunabilmesi için Mersin Emniyet Müdürlügüne bagli Su Alti Arama ve Kurtarma Dalgiç Ekibinden yardim istendi. Dalgiç ekibi, gölde kaybolan gencin arkadaslarindan ilk olarak nerede suya girdiklerini ögrendi. Daha sonra gencin kayboldugu yerde arama çalismasi baslatan ekip kisa sürede lise ögrencisinin cansiz bedenine ulasti. Gencin yakinlari cesedin bulundugunu görünce sinir krizleri geçirerek baraj gölüne birlikte gittikleri diger çocuklarin yakinlarina saldirdi. Jandarma ve polis ekipleri çikan kavgayi güçlükle durdurabildi. Sudan çikartilan Emre Karabacak’in cansiz bedeni ambulansla Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldirildi.
ARKADASLARI KORKARAK YASANANLARI ANLATMAMIS
Gencin kaybolmasi üzerine ne yapacaklarini sasiran arkadaslarinin korkarak kimseye haber vermeden Akçasehir beldesindeki evlerine geri döndügü iddia edildi. Gencin aksam evine dönmemesi üzerine ailesi aramaya çikti. Olayin üzerinden bir gün geçtikten sonra arkadaslari gencin baraj gölünde kayboldugunu ailesine söyleyince aile de hemen jandarmaya haber verdi. Baraja gelen ekipler kayip gencin bulunabilmesi için itfaiye ve AFAD ekibinden yardim istendi.
(IHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284