Baro Baskanligi’na Bulut Seçildi

Ilimizde bulunan avukatlarin bagli bulundugu Baro’nun seçimleri hafta sonunda Yunus Emre Konferans Salonunda gerçeklestirildi.

Baro Baskanligi’na Bulut Seçildi
Mevcut baskan Kerim Gökhan Sanci’nin yani sira, Avukat Mesut Ceranoglu ve Avukat Bayram Ali Bulut’un baskanligindaki listelerin yaristigi seçimler sonunda Baro Baskanligina 110 üyeden 43’ünün oyunu alan Bayram Ali Bulut seçilirken diger adaylardan Mesut Ceranoglu 33, Kerim Gökhan Sanci ise 32 oyda kaldi.
Seçimler öncesinde söz alan Baro Baskani K. Gökhan Sanci, yönetimin hiçbir zaman tek basina güçlü olamayacagini, üyelerinin destek vermesiyle güçlü olacagini söyledi.
Avukat Mesut Ceranoglu’da, seçilmeleri halinde baroda tüm meslektaslari arasinda saygi ve sevgi ortami yaratacaklarini, avukatlarin meslekte daha donanimli hale gelmeleri için mesleki seminerler düzenleyeceklerini, genç meslektaslarinin maddi sikinti çekmemeleri için girisimlerde bulunacaklarini sonuç olarak tüm meslektaslarinin benim barom iste böyle olmali diyebilecegi bir baro anlayisini hayata geçireceklerini ifade etti.
Avukat Bayram Ali Bulut’da, Avukatlik camiasinin görev alanlari ile gelirlerin hakça dagiliminda bir haksiz rekabet olmadiginin maalesef söylenemedigini belirtti. Bulut, “Avukatlarin hiçbir devrinde efendileri olmadi bundan sonrada olmayacaktir. Avukatlar kimsenin emir ve talimatlariyla hareket etmezler. Biz ancak görevimizin kutsalligina inanan kimseleriz” dedi.
Baro Baskanligi’na seçilen Bayram Ali Bulut’un Yönetim Kurulu ise su isimlerden olustu
BASKAN: B.ALI BULUT
YÖNETIM KURULU
1-)FATIH AKPINAR
2-)MURAT ÖZTÜRK
3-)FATIH KARATAS
4-)MEHMET AYÇIÇEK
5-)MUSTAFA ÇINAR
6-)HATICE ZENGIN KELLECI
7-)SERIFE EGILMEZ TASKIRAN
8-)OKTAY YILMAZ
DISIPLIN KURULU
1-)ÖZGÜR SOYALAN
2-)TÜLIN DELIBALTA YILDIRIM
3-)TUBA KARAKUS
DENETLEME KURULU
1-)SEZAI ÖCAL
2-)MECIT ALTUN
3-)SEVIM SARI ÖZTÜRK
BIRLIK DELEGESI
1-)HALIT ARMUTLU
2-)MEHMET AYÇIÇEK

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284