Baro’dan Borçlar Hukuku Semineri

Karaman Barosu tarafinda belirli araliklarla sürdürülen egitim seminerleri `Borçlar hukuku` semineri ile devam etti. Karaman`da bir otelde gerçeklesen seminerde degisen kanun maddeleri anlatildi.

 Baro’dan Borçlar Hukuku Semineri

Baro Baskani Av. Oktay Yilmaz ve çok sayida Karamanli avukatin katildigi seminerin sorumlulugunu Türkiye Barolar Birligi Egitim Merkezi yürütme Kurulu Üyesi Rüstem Kadri Septioglu yapti. Mef Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden Yrd. Doç. Ekrem Kurt, Bahçesehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden Yrd. Doç. Dr. Öz Seçer ve Yrd. Doç. Dr. Zafer Kahraman'in egitmen olarak katildigi seminerin açilis konusmasini Baro Baskani Av. Oktay Yilmaz yapti.

Yilmaz konusmasinda, ''Karamanli avukatlarin degisen tüm kanunlardan en hizli sekilde haberdar olmasi ve gereken egitimi almasi açisindan, Karaman Barosu olarak egitim seminerlerimize ara vermeksizin devam etmeyi düsünüyoruz. Umarim seminerlerimiz Karaman hukukçularina gerekli bilgi birikimini saglamada faydali olur'' dedi.
Seminer sorumlusu Av. Rüstem Kadri Septioglu, hukuksuzlugun kargasaya neden olacagina deginerek, '' Gelistirilmemis hukuk ortaminda kargasadan baska bir seyle karsilasmayiz. Hukugun gelismesi için tüm yargi mensularinin, akademisyenlerin katkilari vardir ama halka bire bir olan biz avukatlarin katkilari bu aksakliklari görmek adina daha önemli ve daha öne çikmakta. Bu vesileyle camianin bilgilendirilmesine katki saglamak adina bizleri yalniz birakmayan hocalarimiza, yargiçlarimiza tesekkür ediyoruz.
Belirli alanlarda degisik konulari seçip biz seminerler veriyoruz ama, O bölgedeki baronun ihtiyaci olan konular bildirildigi zaman yine o konularda da seminerler veriyoruz. Belirli bir programimiz var ama, yine örnegin Karaman'a ait bir konuda yogunlasma olmus ve ihtiyaç varsa o da bildirildigi zaman yine o konuda da yardimci olmaya çalisacagiz. Bugün 'Borçlar Hukuku'yla ilgili seminerimize hepiniz hos geldiniz'' dedi.
Borçlar hukuku ile genel görüslerin paylasildigi seminerde degisen maddeler ve dikkat edilmesi gereken noktalar ele alindi. Sabah 10.00'da baslayan seminerin ögleden sonraki kisminda soru-cevap bölümüne geçildi. Toplu hatira fotografinin çekildigi seminerde egitmenlere Karaman Barosu tarafindan plaket verildi. Seminer ögleden sonra 15.30'da sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284