Basarili Sporcudan Mintas’a Ziyaret

Trabzon’da düzenlenen 2.Avrupa Gençler Isitme Engelliler Sampiyonasinda Avrupa ikincisi olan Mustafa Özer’den Defterdar ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdür Vekili Ihsan Mintas’a anlamli ziyaret

 Basarili Sporcudan Mintas’a Ziyaret

Trabzon’da düzenlenen 2.Avrupa Gençler Isitme Engelliler Sampiyonasinda gösterdigi performansla dikkatleri üzerine çeken Karaman Isitme Engelliler Spor Kulübü sporcusu Mustafa Özer, Kulüp Baskani Ali Semiz ve Milli Takim Atletizm Antrenörü Murat Yurdadön ile birlikte Defterdar Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdür Vekili Ihsan Mintas’i makaminda ziyaret etti.

Defterdar Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdür Vekili Ihsan Mintas sampiyonaya katilan sporcumuzu kutladi. Müdür Vekili Mintas, “Bu zorlu mücadelede bizi basarilariyla mutlu eden tüm sporcumuzu tebrik ediyor ve basarilarinin daim olmasini diliyorum. Emek veren herkese tesekkür ederim” dedi.
15 ülkenin katildigi 2. Avrupa Gençler Isitme Engelliler Atletizm Sampiyonasi’nda 3 altin madalya ile Türkiye 2. oldu. Karaman Isitme Engelliler Spor Kulübü sporcusu Özer ise 17,25’lik derecesi ile Avrupa 2.si oldu.
Trabzon’da üç gün süren sampiyonaya, Türkiye’nin yani sira Belçika, Belarus, Bulgaristan, Hirvatistan, Çek Cumhuriyeti, Estonya, Macaristan, Almanya, Letonya, Litvanya, Hollanda, Polonya, Rusya ve Ispanya’dan 119 isitme engelli sporcu katildi.
Sampiyonanin son gününde milli sporcumuz Fatmagül Koç, disk atmada 29,35′lik derecesiyle altin madalya aldi. Türkiye’den 20 yas erkekler 5 bin metrede Murat Yalçin ve 100 metre engelli bayanlarda da Elanur Kahveci altin madalya kazanmisti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284