Basarili Sporculardan Sultanoglu’na Ziyaret

Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde ögrenim gören ve yildiz erkekler serbest güres kategorisi ile gençler olimpik yüzme dalinda dereceye giren basarili ögrenciler okul Müdürü Muhammet Ali Fatih ile birlikte Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu’nu ziyaret etti.

Basarili Sporculardan Sultanoglu’na Ziyaret

Müsabakalar hakkinda bilgi veren okul Müdürü Muhammet Ali Fatih güreste takim olarak il birincisi olduklarini belirtti. Fatih, “Okul sporlari 2015-2016 yili faaliyet programinda yer alan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan Hatay’da gerçeklestirilen yildiz erkekler serbest ve grekoromen güres bölge birinciligi müsabakalarinda 9. sinif ögrencimiz Kerem Ince ikinci oldu. Yine ayni kategoride yarisan 10. sinif ögrencimiz Hasan Atabay ise üçüncü oldu. Ögrencilerimiz almis oldugu derecelerle Bartin’da gerçeklestirilecek olan Türkiye sampiyonasina katilarak ilimizi temsil edecekler. Ayrica Gençler Yüzme Türkiye Sampiyonasinda ilimizi temsil eden 9. sinif ögrencisi Salim Imren büyük bir ise imza atarak Türkiye üçüncüsü oldu” diye konustu.
Sportif faaliyetler açisindan basarili bir dönemi geride birakan Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ögrencilerini tebrik eden Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, “Ögrencilerimizin almis oldugu dereceler gögsümüzü kabartti. Sporcularimizin hazirlanmasinda emegi geçen ögretmenlere tesekkür ediyor, Bartin’da yapilacak olan yildiz erkekler serbest güres Türkiye sampiyonasinda ögrencilerimize basarilar diliyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284