Basbakan Erdogan 26 Nisan’da Karaman’a Geliyor

30 Mart yerel seçimlerinde basari çitasini yükselten 15 ile ziyarette bulunacagi ögrenilen Basbakan Recep Tayyip Erdogan’in bu basarili iller arasinda yer alan Karaman’a da 26 Nisan’da bir tesekkür ziyaretinde bulunacagi bilgi edinildi.

Basbakan Erdogan 26 Nisan’da Karaman’a Geliyor

AK Parti Il Baskani Kerim Dereli, seçim kampanyasi sirasinda Karaman’a gelemeyen Basbakan Erdogan’in geçtigimiz gün yapilan MKY toplantisinda Ulastirma Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan’la birlikte Karaman’daki seçim sonuçlarini degerlendirdigini ve basari çitasini yükselten Karaman’a ziyarette bulunacagini Bakan Elvan’a ilettigini belirterek, “Sayin Bakanimiz’dan aldigimiz bilgiye göre, Basbakanimiz 26 Nisan Cumartesi günü saat 18.00’de Karaman’i ziyaret edecek. Basbakanimizin programinin detaylariyla ilgili olarak önümüzdeki günlerde basin açiklamasi yapacagiz” diye konustu.
Diger taraftan Basbakan Recep Tayyip Erdogan, partisinin grup toplantisinda yaptigi konusmada 30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’nin basarili oldugu il ve ilçelerden söz ederek, Karaman’in Basyayla ilçesininde AK Partiye en çok mühür basan ilçeler arasinda oldugunu söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284