Basın Kuruluşu Kargo Mağduru Oldu

İlimizde yayınlarını sürdüren Genç FM adına gelen bilgisayar kargodan teslim alındığında kutudan kırık çıktı. Tutanak tutulması için kargo şubesine giden Özgür Şenuysal, kargo çalışanlarının tepkisiyle karşılaştı.

Basın Kuruluşu Kargo Mağduru Oldu
Birbirleriyle kalite yönünde yarışan kargo şirketlerinden özellikle A. Kargo müşteri ilişkileri yönünden sınıfta kaldı.
Kargo mağduru meslektaşımız Özgür Şenuysal, sakın kargonuza bakmadan teslim tutanağını imzalamayın diye uyarıda bulunarak başına gelen olayı anlattı.
Şenuysal, “3215192669038 takip numarasıyla İstanbul Art sistemden bilgisayar sipariş ettik. Ürünümüz 9 Mayıs Pazartesi günü saat 18.00 civarında ilgili kargo elemanı tarafından işyerimize getirildi. Teslim tutanağını imzalamamız gerektiğini söyleyen görevliye getirdiği ürünün kırılabilir olduğunu söyledik ve teslim tutanağını imzaladım. Daha sonra kutuyu kargo görevlisiyle beraber açtık. Baktık ki ürün kırık çıktı görevli dedi ki bu duruma tutanak tutulması ve bunun içinde şubeye gitmemiz gerektiğini söyledi. Buraya kadar her şey normaldi. Şubeye varınca birde baktık ki ifadeler resmen değişti ve ağır hakaretler ederek bırakın yardım etmeyi bir bayana yakışmayacak şekilde küfür ederek yüzümüze bile bakmadılar. Teslim almayaydınız diyerek büyük hakaretler ettiler. Bizde gerekli kayıtları ve tutanakları alarak gerekli mercilere şikâyet edeceğimizi ve bir basın organı olarak halkı bilgilendirmek için bu olayı her platforma paylaşıp anlatacağımızı söyledik. Biz mağdur olduk halkımızın mağdur olmaması için böyle bir haberin duyulmasını istedik” dedi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284