Basın Mensuplarından Vali Işık`a Hoşgeldin Ziyareti

Karaman İlinde faaliyet gösteren gazete, radyo, televizyon ve haber ajansı temsilcileri geçtiğimiz Cuma göreve başlayan Vali Mehmet Alpaslan Işık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Basın Mensuplarından Vali Işık`a Hoşgeldin Ziyareti

25 Haziran 2020 Perşembe günü saat 10.10’da Valilik makamında gerçekleştirilen ziyarette Vali Işık yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, basın temsilcileri ise Vali Işık’ın yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Karaman ili hakkında bilgiler veren basın mensupları Karaman’ın sorun ve sıkıntılarının giderilmesi noktasında Vali Işık’ın yanında olacaklarını söylediler.
Yasama, yürütme ve yargıdan sonra dördüncü güç konumunda olan basınla ilişkilerini önemsediğini belirten Vali Işık Karaman’ı hak ettiği yere taşıyabilmenin gayreti ile çalışacaklarını söyledi. Karaman ile ilgili izlenimlerini değerlendiren Vali Işık “Sosyo-ekonomik yapısıyla potansiyeli olan bir şehirde görev yapmanın mutluluğunu yaşıyorum.  2006 ve 2012 yılları arasında teftiş nedeniyle Karaman’da bulunmuştum. Yakından bildiğim ve takip ettiğim bir şehirde görev yapacağım inşallah. Karaman’ın geleceğini şekillendirme ve hizmet noktasında siz basın mensuplarıyla Karaman için güzel şeyler üreteceğiz. Sizlerin ve bizlerin ortak paydası olan Karaman için yapılacak olan çalışmalarda taş üstüne taş koyacağız” dedi.
Yeni bir heyecan ve gayretle Karaman’da yapılan çalışmaların üzerine daha da yenilerini ekleyeceklerini söyleyen Vali Işık ziyarette basın mensupları tarafından soruları cevapladı. Haber: Senem YAVUZASLAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284