Basin, Toplumda “Akupunktur Etkisi” Yapiyor

Basbakanlik Basin Yayin ve Enformasyon (BYEGM) Konya Il Müdürü Cemil Pasli ve Sube Müdürleri, Karaman Valisi Murat Koca ve Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan’i makaminda ziyaret etti. Ziyarette konusan Pasli: Basinin, topluma yönelik hizmetlerinde “Akupunktur Etkisi” meydana getirdigini söyledi.

Basin, Toplumda “Akupunktur Etkisi” Yapiyor

Basbakanlik Basin Yayin ve Enformasyon (BYEGM) Konya Il Müdürü Cemil Pasli ile Sube Müdürleri, Necati Gökçelik ve Okan Çamsoy, Karaman’da faaliyet gösteren basin yayin kuruluslarini ziyaret etmek üzere Karaman’a gitti. Karaman Valisi Murat Koca ve Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan’i da ziyaret eden Pasli; Basinin, topluma yönelik hizmetlerinde “Akupunktur Etkisi” meydana getirdigini ifade ederek, Akupunkturun insan vücudundaki dolasim ve sinir sistemini rahatlattigini, basinin da yaptigi haberlerle, devletin vatandasa sundugu kamu hizmetlerinde otokontrolü saglayarak, devletin vatandasa uzanan elini güçlendirdigini söyledi.
Karaman’da “Yeni Marmara” ya Hazir
Ziyarette ayrica Konya’da dile getirilen “Yeni Marmara” hedefinin, Karamanda da gündemde oldugunu müsahede ettiklerini belirten Pasli; Karaman Valisi, Belediye Baskani ve Karaman basininin da bu projeye inandigini ve Yeni Marmara hedefinin gerçeklesmesi konusunda bölgenin her türlü imkan ve firsata sahip oldugu yönünde fikir birliginin olustugunu sözlerine ekledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284