Basindan Sorumlu Savci Ünlü’den Gazetemize Ziyaret

Ilimiz Adliyesinde görev yapan, Basindan sorumlu Cumhuriyet Savcisi Murat Ünlü, gazetemize bir ziyarette bulunarak çalismalarimizi yerinde inceledi.

Basindan Sorumlu Savci Ünlü’den Gazetemize Ziyaret

Savci Ünlü, basin sektörünün zor ve mesakkatli bir meslek oldugunu belirterek, “Karaman’da yayin hayatini sürdüren tüm basin kuruluslarini ve Karaman’in Sesi Gazetesi, Radyo ve Televizyonunun tüm yayin kollarini isimiz geregi takip ediyoruz. Çok büyük bir emek ve çaba var. Çünkü Anadolu sehirlerinde gazetecilik yapmak ulusal medyaciliktan çok daha zordur. 39 yildir ayakta kalmayi basaran kurulusunuzu ve sahibinden tutunda tüm çalisanlarina kadar tebrik ediyor, yayin hayatinizda basarilar diliyorum” dedi.
Gazetemiz kurucusu Medeni Yavuzaslan’da, “Ben gazeteciligi bir deve benzetiyorum. Dev’e ne kadar yiyecek versen doymadigi gibi gazetede habere doymak bilmiyor. Çünkü gazetenin çikabilmesi için her gün en az 10 haber bulmamiz gerekiyor. Bugün haber bulamadik çikmayalim diye bir lüksümüz yok. Vatandas en dogru haberi basindan ögrenmeyi tercih ediyor. Biz bu isi severek yapiyoruz ve elimizden geldigince yerel habere halki ilgilendiren haberlere agirlik vermeye çalisiyoruz. Ziyaretinizden dolayi da size tesekkür ediyoruz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284