Basını Unutmadılar

Yazılı ve görsel medya temsilcileri Adalet ve Kalkınma Partisi Karaman il yönetiminin misafiri oldu.

Basını Unutmadılar

Kahvaltılı basın toplantısının amacının zorlu şartlar altında görev yapan basın mensuplarıyla günlerinde bir araya gelmek olduğunu söyleyen AK Parti İl Başkanı Av. Abidin Çağlayan işini doğru ve tarafsız yapan gazetecilerin yanında olmaya devam edeceklerini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Karaman programı nedeniyle teşkilat olarak son bir haftada yoğunluk yaşadıklarını ifade eden AK Parti İl Başkanı Av. Çağlayan “Genel Başkanımızın Karaman ziyaretlerinin kamu oyu ile paylaşılması hususunda haber desteğinizle yanımızda olduğunuz için ayrıca teşekkür ederiz” dedi.

“Her zaman her yerde siz varsınız” diyerek konuşmasına başlayan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Çoştu konuşmasında “Bugün burada sizin gününüzü bile kutlarken flashlar patlıyor, notlar alınıyorsa halen işinizin başındasınız. Ne yapılırsa yapılsın basın olmadığı sürece her şey yarım kalır. Biz ne kadar uğraşırsak uğraşalım basın medya araçlarını kullanmadan ne yazık ki tam manasıyla hedeflerimize ulaşamayız. Herkesi, yapılan her şeyi tamamlayan aslında sizlersiniz. Çok büyük emekler veren siz değerli basın mensuplarımızın günü kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.

10 Ocak Aktif Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Karaman Öğretmenevinde gerçekleştirilen programda İl Başkanı Av. Abidin Çağlayan’a destekleri nedeniyle teşekkür plaketi veren Karaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Önder Demirkollu ise teşekkür konuşmasında “Senede bir kez olsa da hatırlanmak güzel bir şey. Karaman’da basın mensupları toplumun her kesimiyle kucaklaşmış şekilde. Bütün gazeteci arkadaşlarımızın il protokolü ile bir araya geldiği yemeğimize yoğun bir katılım oldu. Her zaman yanımızda olan AK Parti Karaman il teşkilatına Başkan Abidin Çağlayan şahsında teşekkür ediyoruz” dedi.

Yazılı ve görsel basında çalışanların kendilerini tanıttığı program sonunda basın mensuplarına günün anısına kalem takdim edildi. Program günün anısına fotoğraf çekimiyle son buldu. Haber: Senem Yavuzaslan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284