Başkan Çalışkan Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Başakşehir Mahallesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü’nce yürütülen yol yapım çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Başkan Çalışkan Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceledi
Karaman Belediyesi şehir genelinde asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünün bulunduğu kavşaktan 3. Toki’ye ulaşımı sağlayan yoldaki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan; 2. ve 3. Toki’de yaşayan vatandaşlarımızın önümüzdeki günlerde çok daha kaliteli ulaşım imkânına kavuşacaklarını söyledi. 1 kilometre uzunluğundaki yolu trafiği rahatlatacak şekilde genişlettiklerini ifade eden Başkan Çalışkan: “Bu bölgede yapılaşma ve nüfus her geçen gün artıyor. Dolayısıyla 1. Toki’den gelen ve 2. İle 3. Toki üzerinden Urgan Mahallesi’ne bağlanan bu yol önemli bir güzergâh haline geldi. Geçtiğimiz yıl altyapısını tamamladığımız yol da, şimdi de asfaltlama çalışmasına başladık. İlk olarak Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünün bulunduğu kavşaktan başlayan yolu büyük oranda genişlettik. Eski asfaltı, araç parkımıza yeni kazandırdığımız asfalt robotu ile tekrar işletilmek üzere kaldırıyoruz. Yer tesviyesini yaptıktan sonra da sıcak asfalt sererek hızlı bir şekilde vatandaşımızın hizmetine sunacağız” dedi.
Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan Tokiler bölgesindeki incelemelerinin ardından Atatürk Mahallesi’ne geçerek, geçtiğimiz günlerde bu mahallede tamamlanan asfalt çalışmalarını inceledi ve Mahalle Muhtarı İsa Bakırtaş ile görüş alışverişinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2016, 16:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284