Baskan Çaliskan “Birlikte Yasama Istegimizi Bozmaya Çalisan Kötü Niyetli Insanlara Firsat Vermeyecegiz”

Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Kurban Bayrami dolayisiyla bir kutlama mesaji yayimlayarak, tüm Islam Âlemi’nin ve vatandaslarimizin Kurban Bayrami’ni kutladi.

Baskan Çaliskan “Birlikte Yasama Istegimizi Bozmaya Çalisan Kötü Niyetli Insanlara Firsat Vermeyecegiz”

Mesajinda, dini bayramlarin insanlari birbirlerine daha çok yakinlastirdigini, kardeslik ve baris duygularini artirdigini ifade eden Baskan Çaliskan: “ Bayramlar birlik ve beraberligimizin daha da pekistigi, milli ve dini duygularin, inançlarin, örf ve adetlerin uygulanip sergilendigi, bir toplumda millet olma suurunun sekillendigi, kuvvetlendigi en güzel günlerdir.
Kurban Bayrami’nin sevgiye, barisa, kardeslige hosgörüye ve güzel yarinlara umut olmasini diliyor ve bu birlik ve beraberligimize kast eden, birlikte yasama istegimizi bozmaya çalisan kötü niyetli bir takim çevrelere firsat vermeden hep birlikte nice bayramlara ulasmayi Yüce Allah’tan diliyorum. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dilegiyle tüm Islam Âlemi’nin ve hemsehrilerimizin mübarek Kurban Bayrami’ni en kalbi duygularimla kutluyorum.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284