Başkan Çalışkan'dan MHP Ve Ülkü Ocaklarına Hayırlı Olsun Ziyareti

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, geçtiğimiz günlerde yapılan kongreler sonucu seçilen Milliyetçi Hareket Partisi Karaman İl Başkanı Oktay Yılmaz ve Ülkü Ocakları Karaman İl Başkanı Yusuf Başkocagil'e, AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü ve Belediye Meclis Üyesi Beytullah Karakaş ile birlikte "Hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Başkan Çalışkan'dan MHP Ve Ülkü Ocaklarına Hayırlı Olsun Ziyareti

Ziyaretler esnasında konuşan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan şunları kaydetti: “Bilindiği üzere ülke olarak çok önemli bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte herhangi bir siyasi ideoloji, fikir ve düşünce ayrılığı gözetmeksizin tek vücut halinde hareket etmemiz gerekiyor. Memleketimizin birçok yerinde olduğu gibi Karaman'da da siyasi partilerimizle sivil toplum kuruluşlarımızla bu birlik ve beraberliği sağlamış bulunmaktayız. Her zaman dediğimiz gibi ayrı gayrımız yok.

Geçtiğimiz hafta yapılan kongre sonucu yeniden Milliyetçi Hareket Partisi Karaman İl Başkanlığı'na seçilen Oktay Yılmaz'a, yine geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul neticesinde Karaman Ülkü Ocakları İl Başkanı Yusuf Başkocagil'e hayırlı olsun diyor, görevlerinde başarılar diliyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284