Baskan Çaliskan: “Karaman’i Marka Sehir Yapacagiz”

Karaman Belediye Baskan Ertugrul Çaliskan, kendisine “Hayirli Olsun” demek için gelen ziyaretçileri makaminda agirladi.

 Baskan Çaliskan: “Karaman’i Marka Sehir Yapacagiz”

Kurum Müdürlerinden, Sivil Toplum Örgütleri’ne, vatandaslardan esnaf ve sanayicilere kadar, toplumun hemen her kesiminden ziyaretleri kabul eden Baskan Çaliskan ziyaretler esnasinda önümüzdeki döneme dair önemli açiklamalarda bulundu.
Çaliskan “El Ele Vererek Karamanimizi Hak Ettigi Yere Getirecegiz”
Karaman’in büyümesi ve gelismesi adina büyük çalismalar yapilacagini vurgulayan Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan sunlari kaydetti. “ Yol yapmak, kaldirim yapmak belediyelerin asli görevleridir. Belediyecilik sadece yol ve kaldirim yapmaktan ibaret degildir. Karaman köklü tarihi ve kültürü ile Türkiye’nin güzide sehirlerinden birisidir. Kültürel ve sosyal faaliyetlerle bu sehrin tanitilmasi için var gücümüzle çalisacagiz Marka sehir olma yolunda ben degil biz merkezli bir anlayisi belirleyerek, toplumumuzu olusturan bütün unsurlarla, kurumlarimizla, sivil toplum kuruluslarimizla, sanayicilerimizle esnaflarimizla vatandaslarimizla, el ele omuz omuza vererek Karamanimizi hak ettigi noktaya getirecegiz.” Dedi.
“Karaman Göç Alan ve Sürekli Büyüyen Bir Sehir Olacak”
Yasanabilir bir sehrin temellerinin atildigini ifade eden Çaliskan sunlari söyledi “ Karaman disariya göç veren degil disaridan göç alan bu ölçüde sürekli büyüyen ve gelisen bir sehir olacaktir. Belediye olarak bu noktada üzerimize düsen bu büyüme ve gelismeyi kontrol altinda tutmak, düzenli ve istikrarli bir sekilde yasanabilir bir sehir insa etmektir. Karaman’in gelismesinin önünde hiçbir engel yoktur ve Karaman her yönüyle potansiyeli yüksek bir sehirdir” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284