Baskan Çaliskan Mahalle Muhtarlariyla Bir Araya Geldi

Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan 56 mahalle muhtariyla ögle yemeginde bir araya gelerek istisare toplantisi yapti.

Baskan Çaliskan Mahalle Muhtarlariyla Bir Araya Geldi

Belediye Meclis Salonu’nda yapilan toplantida konusan Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan; Karaman’in tüm mahallelerini, mahalleler için yapilmasi gerekenleri ve bu mahallelerin sorunlarini yakindan bildiklerini ifade ederek, sikintilarla bire bir muhatap olan muhtarlarin, detaylar üzerinde daha çok bilgi sahibi oldugunu, belediyenin bu bilgiler dogrultusunda çalismalara yön verilecegini söyledi.
Baskan Ertugrul Çaliskan muhtarlarla yaptigi toplantida sunlari söyledi;
“30 Mart 2014 yerel seçimlerinde sizler mahallerimizde muhtar olarak, ben ise Karaman halkinin destegi ile Belediye Baskani olarak seçildik. Bundan dolayi ben sizlere çalisma arkadaslarim diyorum. Hepimiz Karaman’da yasayan vatandaslarin destekleri ile seçildik ve vatandaslarimiza karsi sorumluluk tasiyoruz.
“Mantikli ve Yapilabilir Bütün Taleplere Cevap Verecegiz”
Karaman Belediyesi olarak siz degerli muhtarlarimizin, çalisma arkadaslarimizin her zaman yaninda olduk ve olmaya devam edecegiz. Belediyenin imkânlari ölçüsünde, mantikli ve yapilabilir bütün taleplerinize cevap verme gayretinde olacagiz. Sosyal, ekonomik ve kültürel açidan büyük potansiyele sahip Karamanimizi, hep birlikte tasin altina elimizi koymak suretiyle, bu essiz sehri hak ettigi en iyi yere getirecegiz.
“Çok Büyük Bir Sorunumuz Yok”
Karaman’da hemen hemen bütün alanlarda çok büyük sorunumuz yok. Alt ve üst yapi çalismalarinda önemli mesafeler kat ettik. Sosyal ve kültürel alanda belli bir çizgiyi yakaladik. Yani kisacasi kurumsal olma yolunda uzun bir yol aldik. Bundan sonra hepimizin üzerine düsen, bu basari grafigini daha da yükseltmektir.
Sizler mahalle muhtarlari olarak mahallelerinizdeki ihtiyaçlari, sorunlari yerinde ve daha hizli bir sekilde analiz etme sansiniz var. Düzenli olarak sizlerin yetkisinde mahallelerde bir takim anketler yapacagiz. Bu anketler sayesinde hangi mahallemizde ne gibi bir ihtiyaç var görebilecegiz.
“Ben Yaptim Oldu” Demeyecegiz
Belediyecilik hizmetlerinde ‘Ben yaptim oldu’ anlayisina bir son verecegiz. Sürekli istisare eden, toplumun her kesimi ile iletisim halinde olan ve organize bir sekilde çalisan belediyecilik anlayisini hep birlikte yerlestirecegiz. Herhangi bir ideoloji ayrimi, görüs farkliligi gözetmeksizin Karamanimizin en uzak kösesine hizmet götürme düsüncesinde olacagiz.
“Bu Toplantilar Düzenli Bir Sekilde Devam Edecek”
Bu toplantilarimizin ilkini belediye binamizda baslatmis bulunmaktayiz. Sizlerle sik sik buna benzer toplantilarda bir araya gelecegiz. Örnegin Yunuskent Mahallesi’nde, Imaret Mahallesi’nde, Gevher Hatun’da ve diger bütün mahallelerimizde bu toplantilari yaparak sürekli istisare içerisinde olacagiz. Bu sehir hepimizin ve bu sehri hep birlikte yönetecegiz. Bu vesile ile hepinize yeni görevlerinizde basarilar dilerim. Allah yar ve yardimciniz olsun.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284