Başkan Çalışkan: “Polis Teşkilatımızın 173. Kuruluş Yıldönümü Kutlu Olsun”

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. yılı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Çalışkan: “Polis Teşkilatımızın 173. Kuruluş Yıldönümü Kutlu Olsun”

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. yılı münasebetiyle yayımladığı mesajında; Türk Polisinin ülkedeki huzur, güven ve istikrar ortamının korunmasındaki en büyük güvence olduğunu belirtti. Başkan Çalışkan mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması, suçu önleyici tedbirlerin alınması, faillerin adalete teslim edilmesi gibi görevlerinde vatandaşlarımızla omuz omuza hizmet veren Emniyet güçlerimiz, ülkemizin ve milletimizin güvenliği için kendi canlarını ortaya koymaktadır. Büyük fedakârlık, sabır, cesaret ve kahramanlıkla, aziz milletimizin, barış ve emniyet içinde yaşaması için üstün bir vazife anlayışıyla hizmet veren Emniyet Teşkilatımız, terör ve örgütlü suçlarla mücadelede ortaya koyduğu başarıyla hepimizi gururlandırmaktadır. Bu vatanın ve bu şehrin kahraman evladı Özel Harekât Polisi Hakan Yılmaz ve Muhammet Ali Mevlüt Dündar ile terörle mücadelede canını hiçe sayan tüm güvenlik mensuplarımız gibi sayısız kahramanı bağrından çıkarmış Emniyet Teşkilatımız Afrin’de de cesaret ve başarı örneği sergileyerek hepimizin gururu olmuşlardır. Bu vesileyle, görevleri başında şehit düşen kahraman polislerimize ve askerlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Aziz milletimiz için iftihar kaynağı olan Türk Polis Teşkilatımızın 173. Kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyor, tüm Emniyet mensuplarımıza görevlerinde başarılar diliyorum."

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2018, 12:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284