Başkan Kalaycı: "Kısıtlı Bütçeye Rağmen Çalışıyoruz"

Karaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Şehit Muhammed Yalçın Bulvarı’nda asfalt çalışmasına başladı.

Başkan Kalaycı: "Kısıtlı Bütçeye Rağmen Çalışıyoruz"

Belediye ekipleri, geçtiğimiz günlerde aydınlatması ve altyapısı tamamlanan Şehit Muhammed Yalçın Bulvarı’nda çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. Bulvar üzerinde gerçekleşen çalışmalar kapsamında; okullar bölgesinden başlanılarak eski asfalt asfalt kazıyıcı ile sökülüyor, belediye ekiplerince sökülen asfalt yeniden kullanılmak üzere geri dönüşüme kazandırılıyor. 
Yine TOKİ’ler mevkiinde 2075. Sokak, 2114 Sokak ile birleştirilerek bu bölgede yaşayan vatandaşların direk olarak Şehit Muhammed Yalçın Bulvarı’na bağlantısı sağlanmış oldu. Böylelikle şehir merkezi ve TOKİ’ler mevkii ulaşım aksı daha güvenli, kullanışlı ve tasarruflu hale getirildi.
Konuya ilişkin olarak Belediye Başkanı Savaş Kalaycı şöyle konuştu: 
“Belediyemizin kısıtlı bütçesine rağmen alt ve üstyapı çalışmalarında büyük yol kat ettik. Çalışmalarımızı ihtiyaç duyulan bölgelere öncelik vererek gerçekleştiriyoruz. Üniversite yolunun sonunu (İbrahim Öktem Bulvarı)TOKİ’ler bölgesine bağlayan Şehit Muhammed Yalçın Bulvarı’nda (Yeni Stadyumun Önündeki Yol) ekiplerimiz asfaltlama çalışmalarına başladılar. Daha önce bu bulvarda aydınlatma ve altyapı çalışmaları tamamlanmıştı. Bu bölgede yaşayan vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun. Çalışmalarımız devam edecek”denildi.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284