Başkan Kalaycı’nın Misafiri Oldular

Ülkemiz ve Kore Cumhuriyeti  arasındaki kültür birlikteliğinin geliştirilmesi amacıyla bir konferans düzenlendi.

Başkan Kalaycı’nın Misafiri Oldular

07 Kasım 2019 Perşembe günü Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Konferans Salonu’nda düzenlenen program nedeniyle ilimizde bulunan Kore Cumhuriyeti Büyükelçiliği Kültür Müsteşarı Dong Woo Cho  Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’yı makamında ziyaret etti.
Kore Cumhuriyeti Büyükelçiliği ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen Kore Kültür Günü etkinliğine katılmak üzere ilimize gelen Kore Cumhuriyeti Büyükelçiliği Kültür Müsteşarı Dong Woo Cho ziyarette; Kore'nin tarihi, kültürü ve Karaman’da düzenlenen Kore Kültür Günü etkinlikleri hakkında Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’ya bilgi verdi.
Karaman ile ilgili genel bilgi paylaşımında bulunan Başkan Savaş Kalaycı da, bu ve benzeri etkinliklerin gerçekleştirilmesini önemsediklerini belirterek ziyaretlerinden dolayı Müsteşar Dong Woo Cho’ya teşekkür etti. Başkan Kalaycı, Türkiye ile Kore arasında yakın ilişkiler olduğunu ve Türk halkının Kore’yi her zaman dost olarak gördüğünü aktardı. Ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Kore Cumhuriyeti Büyükelçiliği Kültür Müsteşarı Dong Woo Cho’ya Karaman Müzesi’ni gezdirdi.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2019, 18:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284