Baskan Kocamaz Ermenek`te Incelemelerde Bulundu

Mersin Büyüksehir Belediye Baskani Burhanettin Kocamaz, Karaman`in Ermenek ilçesindeki maden ocaginda meydana gelen faciada, ocakta mahsur kalan 18 isçiyi kurtarma çalismalarini incelemek ve ailelere destek olmak amaciyla Ermenek’e gitti.

Baskan Kocamaz Ermenek`te Incelemelerde Bulundu

Baskan Kocamaz, Anamur Belediye Baskani Mehmet Türe ile birlikte gittigi olay yerinde çalismalari izleyerek yetkililerden bilgi aldi. Maden ocaginda mahsur kalan 18 isçinin aileleri ile de görüsen Kocamaz, orada yaptigi açiklamada, madende mahsur kalan isçiler için bekleyisin sürdügünü, isçilere sag salim ulasilabilmesi için dua ettiklerini kaydetti. Kurtarma ekiplerinin ara vermeksizin çalistigini dile getiren Kocamaz, Mersin olarak buradaki ailelere yalniz olmadiklarini hissettirmeye geldiklerini belirtti. Madende mahsur kalan isçilerden iyi haberler almayi ümit ettiklerini ifade eden Kocamaz, ailelerin de umutlu bekleyisinin sürdügünü kaydetti.
Baskan Kocamaz ve beraberindekiler, daha sonra maden çevresinde yetkililerin yani sira madenci aileleriyle de sohbet ederek onlara destek oldular.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284