Baskan Samur’a Yilin Ilçe Belediye Baskani Ödülü

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi`nin 4. Yil Yerel Yöneticileri Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Ödül töreninde Karaman`in Sariveliler Ilçe Belediye Baskani Hayri Samur yilin basarili ilçe belediye baskani seçildi.

Baskan Samur’a Yilin Ilçe Belediye Baskani Ödülü
Kayseri Kültür ve Turizm Müdürlügü Kültür Merkezi'nde gerçeklesen törene, AK Parti Kayseri Milletvekili Pelin Gündes Bakir, BBP Genel Baskani Mustafa Destici, KKTC Demokrat Parti (DP) Genel Baskani Serdar Denktas, il ve ilçe belediye baskanlari ile davetliler katildi. Törende bir konusma yapan Sariveliler Belediye Baskani Hayri Samur, göreve geldigi günden bu yana 3 yili askin bir süredir hedeflerinin Sariveliler'de ihtiyaç olup yapilmayanlari hayata geçirmek, sehircilik anlaminda kente güzellik katacak her projeye imza atmak oldugunu söyledi.
Samur, "Bu gayretimiz ve çabamiz 2012 ve 2013 yillarinda da ilçemizin güzellesmesi anlaminda hizla devam edecektir. Imkanlarimiz elverdigi müddetçe gece gündüz hiç durmadan hizmete devam edecegiz. Bu ödülü almamda bana yardimci olan mesai arkadaslarima ve degerli Sariveliler halkina tesekkür ediyorum. Ödül almak elbette önemli, ancak her seyden önemlisi de hizmet etmektir. Bu ödül özellikle Sariveliler ölçeginde herhangi bir ilçede olmayan bir proje olan Atik Aritma ve Kanalizasyon çalismasi için verilmistir. Tabii ki Atik Aritma ve Kanalizasyon çalismasi her yerde var, ancak bizim ölçekli hiçbir ilçede olmadigi ilgili Yerel Yönetimler Dergisi tarafindan tespit edilmis ve tarafimiza ödül verilmistir. Ben bu ödülü Sariveliler halki adina aldigimi biliyor ve degerli hemserilerime bize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayi tesekkür ediyorum" dedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284