Baskan Samur’dan Esnafa Kaldirimlari Isgal Etmeyin Uyarisi

Karaman’in Sariveliler Ilçe Belediye Baskani Hayri Samur, ilçe merkezinde bulunan esnafi kaldirimlari isgal etmemeleri konusunda uyardi.

Baskan Samur’dan Esnafa Kaldirimlari Isgal Etmeyin Uyarisi

Belediye meclis üyeleri ve zabita ekibi ile birlikte ilçe esnafini tek tek ziyaret eden Samur, cadde ve sokak üzerindeki esnafin, kaldirimlari çesitli sekillerde isgal etmesinden rahatsizlik duyan vatandaslarin sikayeti üzerine, dükkanlarinin önüne tezgah açan ve yayalarin geçislerini engelleyen esnaflara çevre kirliliginin önlenmesi ve hijyen kurallarina uyulmasi konusunda uyarilarda bulundu. Samur, bu uygulama sayesinde çevrenin de güzel bir görünüm kazanacagini, vatandasin da alisverisini kolaylikla yapabilecegini, bu uygulamaya tüm esnafin yardimci olmasi gerektigini belirtti.
Baskan Samur, "Halkimiz tarafindan da rahatsizlikla karsilanan esnaflarimizin gerekli vitrin sergileme standartlarina uymamasi ve kaldirimlara asiri çikma yapmasi üzerine, belediyemize sikayetler gelmektedir. Bu konu üzerine biz de derhal harekete geçerek meclis üyelerimiz ve zabita ekiplerimiz ile birlikte esnaflarimizi ziyaret ederek uyarma geregi duyduk" dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284