Baskan Ugurlu: ``Kugulu Park Kent Merkezine Yakisir Bir Park Oldu``

Belediye Baskani Kamil Ugurlu, yapimi biten Kugulu parkin gündüz güzel, gece de daha bir güzel oldugunu belirterek Kugulu Park’in kentin merkezine yakisir bir park oldugunu söyledi.

Baskan Ugurlu: ``Kugulu Park Kent Merkezine Yakisir Bir Park Oldu``
Kis mevsiminde olmamiz sebebiyle insanlarin yogun sekilde Kugulu Park’i tam anlamiyla hala kullanmamalarina ragmen vatandaslardan parkla ilgili olumlu tepkiler aldiklarini ifade eden Baskan Ugurlu, ''Kugulu Park Ismet Pasa Caddesine ayri bir görsellik kazandirdi. Parktaki havuzlardaki su sistemi de faaliyete geçti. Parkta; Oturma banklari, kamelyalar, kafeterya, membran gölgelik, köprü var. 9 çesit renkte led aydinlatmalar var. Kugulu Parktaki havuzlar aksamlari renk cümbüsüne dönen isik oyunlari ile muhtesem bir görüntü sergiliyor. Burada su adeta isik altinda dans ediyor. Park'in adini alan kugular ise bahar aylarinda havalarin düzelmesi ile birlikte getirilecek. Burasi Karaman'in en gözde mekânlarindan biri olacak. Inaniyorum ki yaz aylarinda Kugulu park vatandaslarimizin çocuklariyla aileleriyle en çok ugradiklari yerler olacak''
Gece Kugulu park'in isiklandirilmis halini görünce saskinliklarini gizleyemeyenler vatandaslar ise, ''Bu parkin bitmis halini merak ediyorduk. Fakat bu kadar güzel olabilecegini tahmin etmiyorduk. Simdiden yaz aylarini özlemle bekliyoruz. Kentin en islek yerinde insanlarin gönüllerince vakit geçirebilecekleri böyle bir kapsamli yesil alanin olmasi mutluluk verici. Emegi geçenlere tesekkür ediyoruz. Kentin degisik yerlerine bu güzellikte parklar yapilmasini istiyoruz. Çünkü burayi görünce kafamizdaki park kavrami degisiklige ugradi'' dediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284