Baskan Ugurlu Mahalle Muhtarlariyla Bir Araya Geldi

Karaman Belediye Baskani Kâmil Ugurlu, bugün mahalle muhtarlariyla kahvaltida bulustu. Kale Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantida baskan Ugurlu, belediye çalismalari, belediye hizmetleri ve projelerin son durumu hakkinda muhtarlara bilgi verdi.

Baskan Ugurlu Mahalle Muhtarlariyla Bir Araya Geldi
Karaman’i 21’nci yüzyilin sehri haline getirmek için yogun bir çalisma içerisinde olduklarini söyleyen Baskan Ugurlu, bütün bunlar yapilirken vatandaslarimizin da biraz sabirli olmalarini istedi.
Hep birlikte çalisarak Karaman’in su anda bulundugu konumdan daha iyi yerlere getirilmesi gerektigini ifade eden Ugurlu, sunlari kaydetti:
“Ben öncelikle simdiye kadar belediyeye olan yardimlarinizdan dolayi sizlere tesekkür ediyorum. Bütün çalismalarimiz sizin yönettiginiz insanlarin hizmetine sunulmak için yapilan hadiseler. Dolayisiyla bizim sizlerle kesinlikle et ve tirnak gibi bir arada olmamiz lazim. Çalismalarinizdan son derece memnunum. Insallah karsilikli bu yardimlasma devam ettigi sürece hizmet yürüyecektir”
Mahalle muhtarlarinin bulunduklari mahallelerde belediyenin gözü-kulagi oldugunu vurgulayan Ugurlu: “Belediye olarak biz mahalle muhtarlarimizdan gelen talepleri en kisa sürede yerine getiriyoruz. Ancak bazi çalismalarin belirli süreçlere yayilmasi gerekiyor. Bazi sorunlarin kalici bir biçimde çözülmesi içinde imar çalismalarinin tamamlanmasi gerekiyor. Diger illerle, hükümetimizle istisare içerisindeyiz. Karaman’a yaptigimiz yatirimlari gösteri mahiyetinde degil de, Allah rizasi için anlayisiyla, iyi niyet ve samimiyetimizle çalisiyoruz. Yapilan bu tür degerlendirme toplantilari ile belediye çalismalarina olumlu katki saglayacagi mutlaktir. Toplantiya katilimlarindan dolayi Muhtarlar Dernegi Baskanimiz Sayin Yahya Soytürk’ün sahsinda tüm mahalle muhtari arkadaslarima çalismalarinizda basarilar diliyorum” diyerek muhtarlara gösterdikleri ilgiden dolayi tesekkür etti.
Muhtarlar adina konusan Dernek Baskani Yahya Soytürk ise kahvalti ve toplanti için Baskan Ugurlu’ya tesekkür ederek, Karaman da alkisa deger çalismalarin yapildigini ve hayata geçen projelerin Karaman’a çok sey kazandirdigini söyledi.
Mahallelerin sorunlari ve ilgili müdürlüklerin mahallelerde yürüttükleri çalismalarin da görüsüldügü toplantida mahalle muhtarlari sirasiyla söz alarak yapilan hizmetlerden gayet memnun olduklarini ve mahallelerine ait taleplerini belirtti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284