Başkan Zorlu’dan SMA Hastası Minik Bebek İçin Destek Çağrısı

Ermenek Belediye Başkanı Atila Zorlu, Spinal Musküler Atrofi (SMA) Tip 1 ölümcül kas hastası olan Ayşe Bükre Yaman bebek için Karaman Valiliği izni ile başlatılan yardım kampanyasına destek çağrısında bulundu.

Başkan Zorlu’dan SMA Hastası Minik Bebek İçin Destek Çağrısı

Ayşe Bükre bebeğin ailesini bu süreçte yalnız bırakmayacaklarını ifade eden Başkan Zorlu, başlatılan yardım kampanyasına destek vereceklerini belirtti.

Kampanya kapsamında sosyal medyanın yanı sıra Ayşe Bükre için bu hafta Cuma günü Pazar yerinde düzenlenecek kermes ile elde edilecek gelir Ayşe Bükre’nin tedavisi için açılan hesabına yatırılacağını, tüm Karamanlı hemşerilerimizin maddi ve manevi yardımlarını beklediklerini belirten Başkan Zorlu açıklamasında; Değerli hemşerilerim, Ayşe Bükre yavrumuz SMA hastası bebeklerden biri. Ermenek Belediyesi olarak kampanyanın duyurulması için her türlü desteği sağlayacağız. Ailesi, annesi, babası ve hepimiz Ayşe Bükre’nin bir an önce tedavi olup, sağlığına kavuşması için mücadele ediyoruz. Ancak tedavi süreci sadece yurt dışında yapılabiliyor ve tedavi bedeli 1.813.000 milyon Dolar. Bu bağlamda Ayşe Bükre’nin ailesinin açtığı yardım kampanyasına hepinizin bağışlarını istiyor, Ayşe Bükre’ye hep beraber umut olmayı temenni ediyoruz. Bunun için destekleriniz, katkılarınız, yardım kampanyasına yapacağınız her destek, her bağış Ayşe Bükre’ye bütün sağlıklı çocuklar gibi gülecek, oynayacak ve mutlu bir yaşam sağlayacaktır. Değerli hemşerilerim el ele vererek hep birlikte Ayşe Bükre bebeğimize nefes olalım’’ dedi.

Ayşe Bükre için başlatılan yardım kampanyasına Karaman Valiliği izniyle anne Meryem Yaman adına açılan TR70 0001 0090 1036 8813 5050 01 Numaralı hesap üzerinden destek verebilecek.  Ayrıca babası Süleyman Yaman 0541 463 42 34 telefon numarasıyla ulaşarak yardımda bulunalabilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284