Baskanlardan Birlik Mesaji

Konya’daki oda baskanlari tasra ilçeler ve Karaman`daki odalari ziyaret ederek birlik ve beraberlik mesaji verdi.

Baskanlardan Birlik Mesaji

Konya Ticaret Borsasi (KTB) Baskani Muhammet Ugur Kaleli, Konya Ticaret Odasi (KTO) Baskani Selçuk Öztürk ve Konya Sanayi Odasi (KSO) Baskani Memis Kütükcü, “Birlikte Konyayiz” slogani çerçevesinde Konya ilçeleri ile komsu sehir Karaman’daki oda ve borsalari ziyaret etti.
Ziyaret kapsaminda, Sarayönü, Kadinhani, Ilgin, Doganhisar, Aksehir, Cihanbeyli, Kulu, Çumra, Eregli ve Karapinar ile Karaman’daki oda ve borsalari ziyaret eden baskanlar birlik ve beraberlik mesaji verdi.
KTB Baskani Kaleli, KSO Baskani Kütükcü ve KTO Baskani Öztürk, yeni seçilerek güven tazeleyen oda ve borsalari ziyaretlerinde baskanlara ve yöneticilere basarilar diledi. Ramazan ayindan önce TOBB Baskani M. Rifat Hisarciklioglu baskanliginda Konya ve Karaman bölgesindeki oda ve borsalarin ortak bir meclis toplantisi yapilmasinin düsünüldügünü bildiren oda baskanlari ziyaretlerinin bu açidan, yapilmasi düsünülen müsterek meclis toplantisinin ön hazirligi oldugunu belirttiler.
Konya ve Karaman bölgelerinin ayni kalkinma ajansina bagli oldugunu ve her iki ilin de KOP Bölgesinde bulunduguna dikkat çeken oda baskanlari, “Bölgemiz bugün Türkiye’nin tarim, ticaret ve sanayi potansiyeli en yüksek bölgelerden biri. Bölge’nin Türkiye 2023 hedeflerine ulasmasi için daha çok üretmesi gerekmektedir. Bunun için de gelismeye paralel olarak bazi ihtiyaç ve eksikliklerinin kurumlar arasi birlik, beraberlik ve merkezi hükümetin destegi ile asilmasi gerekmektedir. Temsilcisi oldugumuz hür tesebbüste üreterek büyüme iradesi mevcuttur. Istikrarli bir hükümet ve saglam bir ekonomik yapiya sahibiz. Bunun devami ile birlikte, sürdürülebilir bölgesel gelismemiz, insanimizi layik oldugu hayat standardina yükseltecektir. Hazreti Mevlana ‘Birlik denizinin elçisi damlaya yedi deniz esir olur’ demistir. Biz de birlikte hareket ederek bu rahmete, bu berekete nail olmak istiyoruz” ifadelerini kullandilar.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284